華納簽入一個知名男歌手

551 回覆
1330 Like 57 Dislike
譚校長再屌打
擁護南海主權
趕絕好國菲律賓唔係護旗?
平行時空入面可能軒仔林峰側田紅曬
唔計個人品格
側田唱作超班
但之前出過po,比d家謙 fans負評我,公海擇埋名

https://lihkg.com/thread/2515266/page/1
創作排名
方大同>側田>馮允謙 /羅力威 /林家謙 林奕匡> 周柏豪

依個排名完全唔明有咩問題
Yahoo新聞
打開APP
林峯回歸樂壇 簽約華納唱片做一哥!
4 小時前

藝人林峯加入無綫多年拍過不少劇集,其後演而優則唱,於2007年進軍樂壇,曾奪得《亞太區最受歡迎香港男歌星》等多個音樂獎項,惟近年林峯主攻拍劇及內地綜藝節目,已經很久沒有出唱片,不過有消息指林峯即將回歸樂壇,並簽約華納唱片,同時於星期四(8日)推出新歌。自許廷鏗離開華納後,一哥之位一直懸空,今次林峯加盟華納,擺明是做一哥!

華納唱片在社交平台連出三個Post,並留言寫道:「 『世上有人不信 都總有人相信 這一個人 可以迎難漸進 』 - 唱情歌的人 2021.7.8 #唱情歌的人 #林家謙作曲 #張楚翹作詞 #JohnnyYim編曲 #舒文監製」而照片中的人與林峯輪廓非常相似,有粉絲就留言期待林峯出新歌!而致電華納唱片,對方表示:「暫時唔回應。」相信等到8日結果自有分曉。
露營必須酒
佢唱歌真心好聽
睇好mc拎今年新人獎
+1
但tvb搞到佢比好多人屌比好多人笑係真
如果係靠愛不疚拎最受歡迎男歌手都無咁多人笑
偏偏靠哂chok拎
Edan 有mirror 加持投票鬥唔過
Mc反對無效YouTube view得190萬
佢全盛期啲fans同宜家鏡粉好似
粉絲:公司逼
其實呢首幾好聽
Edan仲要係班DJ契仔,個個前輩都錫住,903內定攞硬,cc鬥票又贏硬,真係大滿貫
唱功mc 曾比特比edan好la
但無計鬥人氣鬥唔過
大把啦

其實幾好笑,成日話舊人阻住新人上位,但一個年過四十搵開人仔嘅返嚟爭做一哥又有人吹奏
今時今日有舊人阻住新人上位咩????
係外型唱功好自然彈起紅得起,良性競爭
edan唱功喺咁多個出solo嘅成員當中算麻麻,live al ak 都穩過佢,加埋懶音同反白眼真係有少少出戲
不過嚟緊下首又係yy填詞,成績一定唔會差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞