1人N件Amazon 抵買之選 (14)

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
PCI-E 3.0要快就970 Evo Plus/SN750
要平就SN550
SATA就mx500
等減價先
B07YD3G568
14TB
要買 Sold by Amazon既野, 按"proceed to checkout" 就會見到
請問記唔記得幾時前要用?
個個人唔同wor(大概一個月多D), 睇你係幾時買, 你應該會收到封email講去到幾時

email subject: Here's your promotional credit from your recent Amazon order

Email body: (大概係咁, 自己check 返email)
Thank you for purchasing 'Amazon eGift Card...' from Amazon.com. Your order has earned you a promotional credit which we have added to your account. This credit will be automatically applied to your next eligible order.

Additional information on this offer can be found here.

A $10 promotional credit has been applied to your account. The promotional credit is valid through August 7, 2021 and is good for eligible products sold by Amazon.com.
搵返個email了,唔該曬

我都係7/8
買左粒5600x加RAM中順豐
thx
新手第一次黎呢個post, 點解係amazon買嘅?
平啲? 之前啲件都係去jumbo/中央田買
Cpu ram都平啲唔洗食炒價 反正都好少壞
反而主機板香港平
有野求教
我prime day喺amazon買左對波鞋,佢話用Fedex送貨去BnS個集運倉,但件貨喺佢track package個網既last update係30/6,即係已經差唔多10日冇郁過

想請教下呢個情況係咪正常因為我仲買左d Fire HD, Fire Stick TV已經一早到哂美國倉仲送埋來香港而家都唔知等唔等對鞋好
巴打知唔知呢隻拆出黎會係WD既咩HDD?
諗住等死雞 expansion 12/14tb 傳説中係exos
ETA 幾時
咁都唔錯喎
唔該巴打解答
回樓上臨到eatimated delivery 都仲係遲遲未有update
Amazon都心知肚明係寄失/唔記得搞
連貨到無點嘟barcode話你知件貨法生咩事?
一過咗estimated delivery就好去搵CS
最係碼都要要求到immediate refund
我都有張10usd 但一定要sold by amazon
喺amazon個ETA本身係8/7,已經過左,佢係準我可以喺個網到退錢,但問題我係想要件貨同埋而家再買已經加左價
我想搵佢個CS又唔知點搵,得個虛擬助手,聯絡個賣家同嗰邊fedex又冇人覆email,搵香港fedex幫手又話件貨係local美國內運幫唔到手而家都唔知等唔等好

撳你件貨撳幾下就會開始有得揀live chat
Thanks!! 陣間返去試吓我今朝又喺amazon留言多次問個賣家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞