1人N件Amazon 抵買之選 (14)

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
想買 但我想買果隻用美國集運都話唔比寄可能香港買 但貴好多
收到盒9成9係人地returned既貨
入面件貨無包裝 無user manual 無左個adaptor
好彩cs話肯比replacement 唔洗我寄返件貨返去 叫我dum左佢就得
今日屎忽痕拎返19年聖誕買果部Lenovo Smart Tab P10玩,估唔到仲未壞,個喇叭仲係咁好聲
有冇巴打仲玩緊
有冇人買過電視,D高階貨冇直運,點搞?
集運 買重保險有壞等賠
除左英馬,有冇辦法解決插頭問題?
唔啱插咪用轉插 一係自己換插頭
請問長用轉插唔會唔安全架?

利申:電器真係唔識
有無mic Arm推介?
同埋諗緊買Elgato wave3 定要hyperx Quadcast好,淨係用黎收自己把聲,skip其他聲同背景聲
Support
其他Smile 一定block
呢個要幫你貼埋
https://smile.amazon.co.uk/ch/1180013-0

呢個 Hong Kong Watch 嚟
即係係Benedict Rogers, Lord Alton, 肥彭 etc
呢幾個人為香港做咗幾多嘢呀?
支持佢地繼續撐落去!
美馬有 Hong Kong Democracy Council

終於有Smile 唔使俾人負皮
一嘢睇穿樓主咩人
要睇舊電器本身support 咩電壓,正路d 既國際通常貨就會寫100~240v 定110~240v 咁

有咁闊range 個d 落ssp 買個三腳插頭就可以係香港正常使用
少係uk 買,us 更實用
冇人解釋到屌啲乜
明白 唔該哂你🙏🏻
有無人知AmazonGlobal Priority Shipping大概時效幾多?
係咪真係做倒4日?
加入cart 睇貨期 未必係4日
有時普通都好快 試過5日
依家落單加一舊水Thursday, Sept. 16
但有d懷疑有無咁快
如果佢死拖爛拖先肯出貨
同普通無分別
通常遲ship 都會享用到ups 服務
比多一舊同普通無分別 咁佢個estimated time未唔岩
有無得refund個shipping fee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞