1人N件Amazon 抵買之選 (14)

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
買美馬中左嘉理物流,完全未有消息幾時黎香港,得個number, 可以點做
等到ETA
tracking可以上返kerry個網度查
謝雪菜巴
Amazon 寫星期一到

Kerry 網我去睇過order not found. 可以去邊個網睇?
等sms 啦,早幾日會send 黎問上門/智能櫃
學生價$2499,差大約$100
但香港買應該快啲收到喎
唔知改左定點 依家個sms得返條tracking link 禁入去又係order not found
自膠 應該係太大盒一定要送上門y
我都係order not found
想喺amazon買ssd,
我見samsung好似有international warranty?
而crucial 好似就無?
如果無既話好似香港買會好啲
SSD易壞,當然要買有保養,話知你港行定國際保
用過好多隻ssd. 未壞過
你唔壞唔代表其他人既ssd唔壞喎,係睇個大數據比例,有d人用技嘉野20年都唔壞啦,咁又點?自己諗啦
近排amazon d SSD特價完都係同係香港買差唔多價....
唔抵屌喎
(得閒check下price.com對下價啦)
要寄返美國
比個集運地址佢 佢RMA完就會寄返去個集運地址
運費要自己比 不過SSD好平姐
香港啲Samsung都係水貨黎,
好似係
1人N件Amazon 抵買之選 (15)
https://lih.kg/2712037
1人N件Amazon 抵買之選 (15)
https://lih.kg/2712037
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞