1人N件Amazon 抵買之選 (14)

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
充電座係咪一定要轉插腳?
請問下32同34吋個接口係咪一樣?
我個mon34吋 見佢寫最盡去到32吋
唔知用唔用得
scroll 落去已經有寫

Removable VESA Plate - Dual monitor stand is suitable for 13-32” monitor, 75*75mm and 100*100mm VESA
如果係件貨有問題而退貨,唔使自己畀運費,會用DHL 收件
最近退英森,用香港郵政,運費先自付英森後退回。
我都係退英森,不過退唔足運費畀我,只係退咗每件 £8.09。你當初係點寄?上 ecship 畀咗錢先定直接拎去郵局寄?
我退前問清楚CS是否郵費全數退,佢話係咪去馬。佢有個電郵話收到件退回貨後,再畀張郵費收據去指定電郵就會退回,現時除了運費連£8.09都退埋。
個指定電郵係咩
因為我之前退返兩個喇叭返去,畀咗成千蚊入口稅
呢個電郵return-postage@amazon.co.uk, 主要係你確認件貨佢收到,你sent張郵費副本畀佢就會退郵費。至於入口稅我報關指明係退貨項目,冇收到稅,唔知有冇關係!建議同CS問清楚先。
有,但佢個自提櫃其實幾難搵下..

同埋得 48hr..
唔拎就退件
原來有自提櫃?
我轉左去舖頭
佢話三日內
觀塘MTR自提櫃好易搵
好不安,amazon無啦啦send安全碼比我仲要係西班牙文
Kerry真係垃圾
We’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by July 13, you can come back here the next day for a refund or replacement.
件貨由25/06係Phoenix, AZ US就冇update過
AMD Ryzen 9 5900X 12-core, 24-Thread Unlocked Desktop Processor
Price: HKD 4,333.30 FREE Shipping to Hong Kong
Sabrent USB-C hub 有無人用過?
用緊 M1 MBP 想純粹插個 HDMI + KB + Mouse (PD 嗰啲驚整壞部機, 叉電會直接插)
呢隻淘寶價咁嘅款信唔信得過
https://www.amazon.com/Sabrent-Multi-Port-Type-C-Delivery-HB-TC5P/dp/B08V3PHKR8
好平
支牌比較出名既綠聯都百幾蚊
似Amazon問題
佢哋死都唔肯認自己倉庫內寄失
叫佢replacement會爽手啲
Business Name:Shenzhen shi chengchi keji youxian gongsi
Business Address:
xinwei shequ xinhua dasha 1 dong B306
nanshan qu xili jiedao
shenzhen
guangdong
CN

bye
Amazon退貨用邊間速遞
運費要自己俾?

same ask
DHL免費
其中問佢claim
用緊個512gb SSD已經唔夠用 有無推介
之前reload買$40送果$10唔見左
有無人知點解
M.2/SATA?
2樣都得 本身有m.2 512gb / 256gb sata
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞