我宣布消費券$5000 依家正式開始登記!(3)

640 回覆
13 Like 39 Dislike
姐係填第二次就會直接將兩次登記都直接取消?
我都唔知 佢sd呢段msg

[消費券計劃]根據紀錄,你遞交的登記屬同一香港身分證/豁免登記證明書的重複登記,因此不會被處理。請確認資料正確無誤後重新登記。查詢:185000

咁我再重新登記返 佢又sd 返呢段msg 俾我
我當初幫我老豆登記都重複咗,都有sd兩次sms話收到處理,
之後再收到一個重複登記不會被處理

今日就收到已成功登記(即第一次申請)sms

即係要等sms睇佢點搞
upload左身份證,但係佢只係SHOW完成登記,冇其他OPTIONS俾我選用咩,是咪又要等?
過左好耐都唔比upload 身份證, 咩料
仲未收到已成功登記SMS
咁唯有等多幾日 唔該巴打
我收到SMS但唔記得upload身分證
係咪要廿四小時內upload?
[消費券計劃](參考編號:林鄭正PK)你已成功登記。第一期消費券將於2021年08月01日發放到你的八達通帳戶。查詢:185000
想問下上載身份證係咪就咁電話影完upload就得?
仲未收到成功登記sms
2日仲未有sms 叫我上載身份證

到底點 有冇人講下
就算你唔係用智大便,唔係個個需要上載身份證。
收到第一個SMS之後如果冇問題,會再有個SMS講申請成功,有啲人已經收到。
如果抽查要你盡快提供在港證明,亦會有SMS通知。
謝 解答
第一日登記,唔記得咗10000用邊個戶口、第二日up身分證副本上去,到而家都未收到成功申請sms

見到今日好多人收到sms, 係咪唔批呀😒
我都係要upload身份證,都仲未收到sms
垃圾政府. 朋友親人個個都收到. 偏偏我自己就未收到. 不知所謂. 搞咁大壇嘢. 等啲人自high. 正PK
你個sms係指成功登記點先
照做就最穩陣, 反正無野損失
[消費券計劃]我們已收到你的登記並會作進一步處理。

得依個 我已經係星期日整

啱啱幫我老母整埋
佢都有收到SMS 成功upload身分證
之後我試又吓Upload 但係佢話冇我嘅登記記錄
咁即係未完全成功囉
因為成功的話, 會出一個sms, 大意係第一期消費券將於2021年08月01日發放到你的八達通帳戶....
睇左上角個10000好吸引呢
屌, 銀行5位數明明填o岩, 係咁話錯
點解我八達通app查閱唔到 我張八達通??明明已開nfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞