我宣布消費券$5000 依家正式開始登記!(3)

640 回覆
13 Like 39 Dislike
我覺得係好多人唔知流程就亂click 左入智障條link, on99 咁click 左入去排隊,我估應該好多排左no show
好似唔洗架喎。
個個都慢慢黎 唔洗急
佢咪永遠都hea住做
我upload完身份證後肯定有出呢句
但啲fd個個都話冇
開始懷疑自己有妄想症
有,我有CAP到圖
話會審核提交嘅身份證明文件,預計需時兩天
所以我都未登記

但tag&go放咗兩張卡出黎,好似已經用得咁?
印象中唔洗等,起碼一定唔洗兩日。
btw.. 其實開tapngo好似係唔洗hkid,要用fps 果d 先至要
太好喇 終於證實到唔是我痴撚咗線
我都冇登記到 廢事出事

不過嗰兩張卡同埋俾我㩒到入登記嗰頁,呢兩樣嘢
真係好混淆試聽
消費券派既係另外兩張

依家嗰兩張係俾你自己入錢用既
人在外國 想問如果自己申請 tap and go ac 可唔可以將成個ac比屋企人佢地用 佢地自己將虛擬卡放入apple pay?
收到sms話提供的帳戶無效,未能處理申請有無巴打知點處理
我想問是否要等收到 SMS先可以 Upload 身份證副本?
Tap&go真係宇宙級廢到依家都仲要等
人在外國的話,建議你叫屋企人買張太空八達通,俾個卡號你登記最簡單
打185000快過上黎問
好廢呀
打咗十鳩幾萬次都冇人聽
係咪tap & go最正路而又相對上多選擇?
Tag &go 個消費卷係咪可以攞嚟嗌foodpanda外賣嗰啲?
睇你嗰5000係咪想專登用左去
定日常生活幫補下

如果日常生活用八達通明顯方便啲
特別係每月搭多過一千蚊車既人
代人問 想問下有無方法拎完可以係澳門用?
點知係唔係果人數內
限人數。。。頂
消費券 -》 現金券-》現金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞