我宣布消費券$5000 依家正式開始登記!(3)

640 回覆
13 Like 39 Dislike
八達通餘額最多得3千,
唔用1000先,第二期都收唔足呀
入網上銀行睇

戶口號碼唔一定同卡號一樣
尋日上網登記時,因為輸入之前申請回水$10000銀行戶口號碼最後五個數字過唔到關 (入幾次都話我錯,但明明冇可能錯),而skip核實登記人身分步驟之下完成登記,最後有講之後可能會要求我上載身份證副本做核證..
剛剛收到電話sms,但內容冇叫我upload身份證副本,係咪即是唔需要?有冇巴打收到sms,內容同我唔同,有被要求upload身份證副本?
恒生一樣
x2,因為登記回水$10,000時,有被要求附上銀行存摺或月結單副本,所以我影印銀行存摺,連同登記表格寄出,尋日對住同一本存摺輸入幾次都話我錯,都痴撚線!
去金拱門食住二手薯條等,下個月有架喇!
聽日辦公時段打185000問職員點搞啦!呢度阿水答到你咩..
打漏分行code?
屌你,剛剛覆你樓上post,叫你聽日辦公時段打,捲落黎就見到咁樣玩野!
網頁叫輸入當時登記銀行戶口號碼最後五個數字喎!點打分行code?
我仲未有時間攪諗住望下大家整成點,屌啦媽,點解登記都好似有咁多問題
你幾時 拎個一萬?
唔記得幾時登記,入數到我銀行戶口就係上年年頭,我仲同朋友講買防疫用品都用得七七八八,所餘無幾..
而家係咪唔洗去加大八達通限額 到時會自動set
係,會自動加大
你係咪記錯 銀行
上年年頭 未開始 登記一萬蚊
2020年六月 定七月 先開始登記
解決到未
被抽查的登記人可因應其情況提供相關文件,以證明其符合計劃下「在港居住」的要求。例如,若登記人在2021年6月18日前的24個月期間曾在香港居住,可提供租約、工作紀綠,購物單據等作證明。如登記人是因為計劃下認可的原因(詳情請參閱問題A1)在2021年6月18日前的連續24個月不在香港,須提供相關證明,例如在香港以外就讀的入學證明、在香港以外住院的醫院證明等。政府委聘的承辦商會向登記人索取相關資料/證明

你返過香港就合資格啦
好的 唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞