我宣布消費券$5000 依家正式開始登記!(3)

640 回覆
13 Like 39 Dislike
locked埋account....

要打電話上去拎個reset code

但打極都打唔通
Upload 身分證算啦
除非系統問題
依個係開ac定點
我依家開tap&go apps 秒入
已轉八達通
tap and go 就抵你收皮
尋日朝早先開account,夜晚同我講入錯pin,有冇咁撚癲呀大佬

我宣布消費券$5000 依家正式開始登記!(2)
https://lih.kg/aQBHAnV
#61 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

賺八達通增值額 $18
2,000,000名到政府消費券計劃網站成功登記選用八達通卡使消費券的客戶,並已將該八達通卡加入八達通 App,可賺八達通增值額 $18!

https://voucher.octopus.com.hk/tc/rewards/index.html

打你個肺咩
玩野啊
我頭先開acc淨係收到1次sms嘅OTP
開咗之後叫我登入輸入PIN
心諗我乜都無set你叫我打乜入去
求其撞一個自己用開嘅PIN就登入咗 (入返OTP係唔得)
佢點樣知我用開咩PIN? 我登入咗即刻reset過另一個
痴撚線公司
我而家出咗app 今朝到而家都係要等多過一個鐘

拎個五千蚊搞到咁辛苦癡線
智障app
又要掃qr code
點解會秒入
我前面有四萬幾條友屌
tap n go宜家唔俾人開ac.
有無人tap&go排左一日都未到…..
管理八達通 》+ 去加入八達通就得

消費券個page 過幾日先會有得睇
咪係剩係想個五千蚊方便d用都咁撚煩,頭先打cs已經user busy
用八達通兩分鐘登記完
pccw 垃圾 customer service
其實仲有咁長時間登記,點解要而家塞埋一齊?

更新左apps未?
啱啱download
我岩岩開都係秒入喎

我估tap & go既token係要真係log out / kill app先當你走
咁有D人(例如我)開左個app一路無kill就一路霸住左你個位
你未開過ac? 我未申請
開過ac好似係秒入到
我2018年開始用tap & go架喇
想問有冇人知tap & go 新開ac係咪要等佢兩日內approve?
我記得我開完見到呢句野,所以諗住過兩日先搞
但好多fd同我講佢地開完ac就即刻登記消費券
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞