【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (27) 我唔係Tina! 我係田田!

1001 回覆
13 Like 3 Dislike

似呢隻 但36/40就唔知
睇片頭似係啡色錶帶
我真係日日mon住佢隻手一個近鏡都冇 DW不如自己出嚟講係邊隻
腳咚邊好睇,無feel

我期待睇Darren捉住田田隻腳,囈契弟咁囈田田飛左牧牧……

原版只係講Darren 同牧牧當年點識,但無詳細講牧牧當年點樣同Darren 搞埋,點開始……我堅想睇編劇組加料……
你啱 睇返影poster啲訪問片似啡色
想睇田牧多啲 Darren阻住晒
冇follow開佢地 岩岩睇edan同al互動 見到佢地直頭會十指緊扣 我好難相信佢地純粹係朋友
想問資深鏡粉係點睇
睇真D, AL有四個!兒登有3個!多過姜B!
等緊darren點樣乞求牙田俾番阿牧佢
係估唔到側田會做第一副導

似係40
習慣就好
想當初我send晒俾追kpop男團嘅朋友問佢哋啲仔仔係咪都係咁
佢哋係真係好frd 有時會有種好姊妹嘅感覺 女仔同女仔都會咁樣做㗎其實 睇cp純粹鐘意睇佢哋嘅互動 派下糖覺得幾sweet但唔會猜測佢哋啦
其實好多鏡仔都攬頭攬頸 會十指緊扣既都唔止佢地
何況登神本身都唔係官配
無記錯佢地本身早期係邪教但之後跑出左

登神世一
非mirror fans,呢D應該係fd子黎,好普遍,
以前陳奕迅同謝霆鋒都係咁fd子,好似係謝初出道俾人噓,陳奕迅走去講幾句鼓勵佢既說話,跟住fd左20幾年。
似細啲?
有冇資深神徒知道 教主隻卡地亞係讚助定係私伙嘢
見佢好耐之前有不停戴 但後尾就轉左bvlgari
Bvlgari都係私伙嘢?
我覺得佢兩個癲過韓團
官配官方特登出片tag就硬堀啲
登神真係19年啲ig live由邪教無人留意到今時今日比人考古晒啲嘢出黎
嘩而家先知
教主早期戴開卡地亞私伙
bulgari係sponsor的
演技問題 Edan演唔出田中圭嗰種複雜的情感
鏡仔都係咁 睇慣咗佢哋一齊做野就攬頭攬頸 都唔知佢哋 無咁多FF分得好清
真唔真呢啲真係自由心證
even男女真都有好多種
佢兩個至少係soulmate對大家好就夠 已經唔係人人可以識到個咁friend咁為你出頭嘅人

btw分析呢啲嘢一定睇隊友反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞