【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (27) 我唔係Tina! 我係田田!

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
呢個真 同牙燈一齊勁自然唔洗成日燈行個完美mode
唔使照顧人 好鍾意自然開心派膠笑到卡卡聲既撈
當初對佢地冇乜了解 睇返星一真係冇諗到會鐘意呢type casting同第1 round個look
但一路睇落去就覺得教主一跳舞就發光 愈睇愈吸引
講真 登神出完合唱歌 我都幾想下年到jerdan出歌 覺得依首合唱歌一定要出現
如果登神首歌係講愛情無分對或錯 咁Jerdan首歌一定係兄弟情mode 互相陪伴打拼一齊為夢想奮鬥

想許願 希望有人聽到
真呀
佢跳唱個魅力真係電死人
除咗有才華
佢性格同心態都好好,又努力
佢開心幸福就得
佢真係Humble 敬業 有才華 仲要好竉粉
我都未試過鍾意香港啲星會買Haagen dazs支雪條同雀巢支bar仲要早兩日自己一條友去尖咀海旁影生日banner相
雖然但是 我覺得jer同佢哋邊個出合唱歌都會屌打一齊唱嗰個好難合唱無論把聲定唱功都係
咁不如考慮合跳
撈Ego feature 柳果度好好睇
不如柳同撈出首跳唱快歌
上次睇都覺得好正 佢兩個如果一齊跳 兩個都狂人痴線佬 但jer跳唱會喊

貪心想睇登神出跳唱 dancecover 都好 琴日shiseido嗰段舞J到我覺得兒登痴得撈多台風正咗 the killers BMG concert版 同啲dance cover
選曲可以互相配合嘅 上年jer個music live jerdan合唱大家都聽到好爽
反而著重佢哋個種兄弟情 當然依家佢哋都各自更有進步
https://youtu.be/sitAMYRZFSQ
當然無可否認 登神個合唱mode係合拍嘅
https://youtu.be/P4J4glhhlps
登對Jer 眼中係brotherhood
但同撈係feel 到love is in the air
兩個都好正
唔止台風 仲有著衫style
想睇下牧牧係點樣俾惡死班主呃到手
想講牙登lady killa真係殺死人
牙撈私服又係好正
本身日版牧牧戲份都唔多
仲以為港版增加到15集,會多返啲牧牧鏡頭
想睇多啲牧田sweet生活
真係好識打扮
登神食日本嘢成張單每件壽司黎一件係咪牙撈請嗰次
其實以日版計牧應該係排到第三主人公? 頭兩位會係田田同部長
下星期開始拍拖就多㗎啦
下個星期三未有失戀片尾曲之前可以loop without you
https://youtu.be/E21JTj91OY8
去錯Posor
日版最尾3分鐘可唔可以加長
雖然唔鍾意田中圭但係個情境堅係會睇到糖尿上頭
去左睇al既 vlog
好可愛
可唔可加長牧田拍拖或者同居生活
sweet多一兩集先再虐
或者飛起渣田
直接拍阿牧同其他人互動
起碼唔洗俾人hurt
睇mirrorstylehk 教主飾品先最撚貴
CLS咁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞