[ARMY]防彈少年團BTS討論區 (31) Permission to Dance大發!預祝ARMY生日快樂!

1001 回覆
30 Like 8 Dislike
There’s actually a lot happening in New York in September (EST):
9/8-12 NY Fashion Week
9/9-12 The Armory Show (huge art fair)
9/12 MTV VMAs
9/13 Met Gala
9/14 76th Session of the UN General Assembly opens

如果真係飛過去嘅話,可以好多野搞

呀屌
好忙喎 咁韓專係未要爆seed整晒先
咁既話真係忙到癲完全無時間休息下
會唔會黎香港
唔好黎香港
我真心希望佢地唔好再黎香港
佢地當香港係支那一部分就算啦,skip 咗佢

我去韓國,其他國家搵佢地算
都啱嘅
真呀 上次嚟開演唱會勁多支那人
我睇standing
佢哋勁冇禮貌 又狂推人同逼住曬 搞到我差啲抖唔到氣暈咗
以前睇韓星演唱會都會咁
所以唔敢企standing zone
所以寧願去其他國家睇
係韓國我係grand 睇,坐係度睇得舒舒服服
唔駛逼,氣氛又好成倍

香港standing 打仗咁款
有支那人係度就再逼多幾錢重
韓國抽唔中飛又唔夠人搶
好想去睇
去網吧搶飛機會大啲,快好多
我就係去網吧都唔夠人搶有啲嘢整定
開定新post

[ARMY]防彈少年團BTS討論區(32)We don't need permission to dance!
https://lih.kg/2626391

係咪韓國場好難買飛,疫情後先鍾意佢地,無睇過
極難買 首先係會員可以抽飛 抽中直接比錢就得
抽唔中就要去interpark搶
Interpark有分韓國版同國際版
韓國版要有韓國信用卡定地址先可以用 仲可以鎖住個位唔比錢住
所以國際版成日見到有飛但一入到去冇位揀其實係韓國人hold起咗 加上韓國網速本身就快過我哋 買唔買到好多時要靠運氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞