[ARMY]防彈少年團BTS討論區 (31) Permission to Dance大發!預祝ARMY生日快樂!

1001 回覆
30 Like 8 Dislike
泰亨 不如你自己同cody say no啦
咁樣真係世首帥都搞唔掂

.@BTS_twt's "Butter" extends its record as the longest running #1 debut recorded by a single group in Hot 100 history.
我都覺
要繼續7連冠
然後ptd 接力

講得好岩

今次編舞好似係on嘅編舞家 雖然唔想佢哋跳得咁辛苦但好掛住佢哋嘅刀群舞
等於啲人叫防彈快啲入伍咁其他團就可以上位 on9 你唔紅係你嘅事 做咩拉防彈落水
輸打贏要嘅啲人,唔使太care佢哋
我成日都覺得點解佢地會認為防彈當兵之後
佢地粒星會上到位
我地成班army 仲係度架

史上第一首Billboard hot 100六連冠嘅亞洲單曲
本世紀第一首Billboard hot 100空冠並六連冠嘅組合歌曲
Billboard hot 100歷史上一位記錄最長嘅組合歌曲

防彈大把記錄佢哋有排都破唔到 就算點樣撬走公司機密文件都做唔到 真係笑大人個口

另一角度
好似準備搭UFO上太空
To infinity ~~~~~
啲人成日都覺得彈仔成功之路有得複製 有無諗過根本係人嘅問題
呢點係啲流水線嘅”造星工廠”學唔到
個隊抄開有條路遲下會唔會又牛仔上身
防彈喺歐美紅係一個意外 佢哋從未plan過喺歐美發展 直至宜家佢哋都無正式喺美國出道 點同個啲一出道就主打歐美 要billboard 200 #1 乜乜柒柒嘅團
佢哋繼續出貓啦
下個po金剛棒又有嘢加
仲要極速收咗皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞