[ARMY]防彈少年團BTS討論區 (31) Permission to Dance大發!預祝ARMY生日快樂!

1001 回覆
30 Like 8 Dislike
仲諗住有海灘沙灘波添
你講希望我諗起LV條片
係咪又有海灘版mv
我今年3月新入坑halo,大家好!想問下係邊度可以詳細知道佢地以前未紅/15-17年被黑既事?好想知多啲佢地既奮鬥史,好熱血!
Butter CD” by @BTS_twt has sold 1,376,312 copies on Hanteo as of 7:04PM KST!

*1st day, still counting*

.@BTS_twt's “Butter” CD now has the highest first week album sales on Hanteo in 2021 with just less than one day of tracking!

輕輕鬆鬆
Highest 1st Week Sales on Hanteo

01. #BTS  MAP OF THE SOUL : 7 — 3,378,633
02. #BTS  BE — 2,274,882
03. #BTS  MAP OF THE SOUL : PERSONA — 2,130,480
04. #BTS  Butter — 1,376,312 *still counting 1st day* 🆕️
05. SEVENTEEN Your Choice — 1,364,127

呢張圖真係永遠的痛

仲有可以睇埋上一個post有講到早幾年俾其他團fans喺sns上鬧+侮辱
[ARMY]防彈少年團BTS討論區 (30) 買左新專未?!7月9號comeback大發!
https://lih.kg/2577548
melon 24hits升到27!
我份人好記仇的 所以你想知道所有佢哋畀人鬧/恰嘅事我都答到你
重要係Single CD
大家買咗幾多隻碟 我淨係買咗一set
多謝你!❤️❤️睇下先!
最近睇返哂佢地既舊歌同綜藝,錯過左佢地8年😖😖😖
Hanteo Chart @ 8:20PM KST

#1. Butter CD — 1,441,854

*Still counting*

多謝😍!其實都有睇過YT d 片,覺得佢地一路行過嚟都好唔容易。愈睇佢地既history 愈中意佢地!
遲下就到album 架喇

果果張gif超靚 好似電影/musical poster
又要宣傳我第一條睇既資訊片
https://youtu.be/NidD1d73tXI
當時好震驚 依家發現只係表面嗰層
仲有好多都無細寫出黎
仲有第二擊(懶惰的我仲未睇 v( ̄︶ ̄)y
https://youtu.be/EdY6wnLsetQ
我估8月尾最遲9月中會出
今年Grammy好似9月尾截同埋VMA 9月中搞
真係好鐘意PTD
依家香港嘅環境真係shit 日日都有令人唔開心嘅新聞同消息
呀彈出防疫3部曲真係比左好多力量我
今次PTD都係開心得嚟令人眼濕濕
嗚 呀彈愛米 我愛呀彈

個mv造景癲到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞