[跑online]集中討論區(18)-地下世界

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
換色慾箱最好
好彩可以抽到暗騎 三刀呢啲無得用卷換既裝
想問大家點處理多嘅亨利校長箱
入面每件裝都齊晒 但係我估黑谷無咁好心新增佢個pool
全部擺起度封塵 唔用

利:已齊校長箱pool 有百幾個箱放左係度
交換劵素材
但你換完抽唔翻堆ss 咪gg
閃耀彗星呢套裝勁唔勁?釣魚想換呢套
一線手環同推進器for 阿努暫時得佢同塔莉亞
如果已經有全套塔莉亞嘅可以唔使換住
頭:魔晶>挑戰者>閃彗
寵:影月/佛龍>>馭龍>閃彗
我成日都唔明點解豆皮要用呢把聲講嘢
好難頂
吓 好似係已經特登因為上次唔知邊條友話佢chok聲而轉低音咗

我就覺得冇乜嘢
子供向GAME有返子供向更新預告
幾正幾貼切
我覺得佢內容冇乜問題
但係把聲真係聽得超辛苦救命
留名等睇豆皮都唔做 即刻又見到一件驗證樓上預測
對豆皮無感
但都有啲想幫豆皮平反

記得佢岩岩開始幫戲谷拍片
戲谷搞左個活動 豆皮個訂閱人數到某個數字就送野
個陣豆皮比人屌係親生女屌左好耐
好多人ff到係戲谷有心幫佢做紅個youtube channel幫佢賺錢咁
但時間證明 呢段時間佢淨係幫跑online出預告片 無自己用個channel私下謀利

唔知當初帶風向屌豆皮嘅人 依家見到會諗緊咩
我自己覺得佢內容做得唔錯
所以會睇

但係把聲真係
平心而論戲谷邊有能力做紅任何channel
班友係咁 比幾個Code就話做紅邊個 估計PatrickC MK妹 Rumii都比人鬧過哂 可能豆皮走得太前 比人鬧得最勁就係佢同PatrickC
利申 我都對佢個人冇感 純粹覺得有更新片 又有Code派下幾好 不過唔知係咪比人屌得多 已經冇派好耐
好多新野eh~~
利申好鍾意佢把聲
近排玩返跑有睇過下佢啲片 佢配音讀稿把聲個feel係怪怪地 但播返佢真人講野嗰陣印象中好似好正常 人地又唔係專業配音員都唔知點解要屌人 講真我覺得點都好過有啲片得bgm+文字 真係唔想聽咪關左個聲自己播首bgm睇字幕或者唔好睇 點解係要話人chock聲又點點點 最on9之前dc嗰到重有人話佢咁大個人係到扮可愛聲好難頂 dllm咁日本聲優行業咪唔撚洗再做?
廿抽中頭獎
唔知幾耐無試過
點解600攻新圖都咁難打
係咪有班pk係到唔郁做死魚
600攻邊夠
我900都嫌少
隻王又痛血又厚
普通咋
真係要咁難打咩
榮耀頌歌轉蛋喺邊?
公園左邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞