[跑online]集中討論區(18)-地下世界

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
上年tr頻搞14週年個活動
有班撚樣拎唔到bouns獎
有班人係連登屌 話tr頻搞個黑幕活動 背後一定拎左唔少利益
我問返 實際拎到咩利益 屌果班人又講唔出
最後話「賺到咁多名氣 仲唔係利益咩」

都唔知班友係真膠定假膠
好啦而家tr頻rest左 無義工再肯搞民間活動
累撚到全部人都受害
當初屌佢地嘅果班人即刻鳩縮哂
有班人玩上癮又成日扮大牌 好麻煩 
要睇場名 通常場名乜都無要求就任玩都得
有班撚樣衰就衰在唔會改場名
入到去以為街場
玩左場之後 即刻比條友踢
根據我多次被踼經驗
就算場名乜要求都冇
都要睇下多唔多藍火mk仔(俗稱危裝
一個唔小心爆死佢地啲fd仔都照踢鳩你
雖然佢地爆死嘅人多過你好多
正常情況下爆死佢哋應該都唔會比佢哋踢掛
佢哋玩得依啲場都死咗九廿幾萬次
除非阻住佢哋單挑或者用長怒時同變寵針鳩佢哋 事後又入窿

不過班人又係on99 經常圍繞住啲垃圾規則係度鬧人
鬧人嗰陣又要撻自己玩危玩咗幾耐
想問下用MacBook parallels desktop 佢話Unsupported host machine architecture. (ARM64) 可以點搞
班友真係會踢 比我爆死左之後仲會比說話我聽
場名有咩要求 我一定跟足
BTW本身已經6怒 (冇用套 0迴)
唔鍾意入窿 變寵
見到人就爆 唔理你邊個
比人踢左幾次之後除埋手環
前幾日又話唔可以用推進 我都係得3%姐
以上比人屌/比人踢嘅情況成日發生
我通常半年先返嚟玩幾日
次次都比班mk仔搞到冇心情
你Parallel太舊?
依家唔係行到Windows就玩到咩?
我唔知啊可能係唔係因為我嗰個係免費試用版嚟
想試吓再諗吓買唔買
https://kb.parallels.com/en/125038

係可以試用
但要Parallel 16先得
我就係download咗呢個版但係唔知點解load入打密碼之前嗰個位就彈咗呢句出嚟
好似係啲防外掛系統唔support ARM所以開唔到
咁應該開唔到lu...
開外掛都未必得
危場風氣就係咁差 比人罵真係無計
可能我唔會爆人 所以依幾年都無比班人罵過

不過最近佢哋好似都無癮 自己開房圍爐互挑就算 
街場都少咗見佢哋三五成群 但都有啲台灣人係度禁人
仲諗住可以一次過玩晒新舊ac
好彩未買
唔該晒巴打
我以前都係玩開光光 然後唔爆人
但近幾年覺得得人爆我 我唔爆返佢
好似唔係幾好
因為一直做爆人個個 其實好悶
所以轉左6怒軒少 雖然唔係危裝
(之前個ac為左課手機驚賤賣左 冇用危裝好多年

今次返嚟玩
發現少人都可以照開
以前班mk就話唔夠人
要我哩啲路人做condom
依家佢地可以自己開心玩
戲谷一早就應該咁做
BTW mk仔嚟講
我對台灣人嘅觀感好好多
最少唔會鳩踢我
鳩踢我個啲 十個有十個係香港人
啲人都戇撚鳩
咁辛苦整到套 3 4 怒裝唔通唔用
我通常都唔跟規矩入去玩完一場就走
有無巴打可以教砌16+10又做到高推進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞