[跑online]集中討論區(18)-地下世界

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
你課咩上vip8?
我有課血月同變更劵但都用唔到17000點
上塔又唔計vip
啲19禮包 變更卷 魔方 寶箱等等都差唔多啦上次個七大罪都差唔多洗咗成皮
多謝你令我有遊戲玩
【跑Online會員中心APP暑假好禮】

活動日期: 7月22日 至 8月31日

已綁定帳號於活動指定時間登入「跑Online會員中心APP」
即可獲得「指定角色兌換劵」1張

指定角色兌換劵 可選擇兌換成以下1款獎品:
✨R (遊戲角色)
✨夏郎 (遊戲角色)
✨LaLa (遊戲角色)
✨7大罪 - 色慾之箱 3個

注意事項:
1.每個電話號碼只可以綁定3個遊戲帳戶
2.任何一個帳戶更換綁定的電話號碼,所有帳戶將一併轉移至新的的電話號碼
3.每個已綁定的遊戲帳號都可以獲得「指定角色兌換劵」1張
https://www.facebook.com/talesrunner.com.hk/photos/pb.145795542120885.-2207520000../4598125100221218/?type=3&theater
【Summer Login Bonus】

活動日期: 7月22日 至 7月28日 23:59
活動期內折扣商店將以2TR上架活動商品
各位跑者記得每日登入購買~

7月22日 地下世界金幣福袋 (大) 1個
7月23日 交易變更券I 1張
7月24日 交易變更券II 加強版I 1張
7月25日 地下世界金幣福袋 (中) 1個
7月26日 解鎖的地下城寶箱怪 3個
7月27日 地下世界 DP藥水 (小) 2個
7月28日 交易變更券I 1張

注意事項:
1. 每樣商品每日限購1次
2. 跑者可到遊戲內折扣商店「本月優惠」頁面中以2TR優惠購買以上商品

#跑Online
#估唔到跑都仲未執
https://www.facebook.com/talesrunner.com.hk/photos/pb.145795542120885.-2207520000../4598176806882714/?type=3&theater

韓服新角色好撚型
想俾錢了
邊個最抵換
lala
角色我覺得ok
起碼唔洗用1000-2000點起跳先拎到你想要嘅野
正太該隱另計
點樣先可以做到17+10 回流玩家
冇愛神鍊做唔到
16+10%夠
Sorry I mean個+10係點到
同埋都想課少少金追進度 但係課完又唔知可以做咩
等第四彈機出 9獎寶石箱
唔想等就課每日特價箱(唔抵 活動扭蛋好多時都有石箱做獎)
10%可以課寶石箱抽鑽F
我課完血月 變更劵 寶石箱都上唔到vip8
20k點
霉菲好難合呀
13個袋都可以仲爭氣息同火先合到梅翼

知唔知呢個有咩用㗎
儲咗10個都唔知有咩用
恭喜你!
可以兌換傳說道具[100TR]

點解要出一啲垃圾道具
係就係合到其他野不過對19翼就合唔到
我求實用度先
鞋+頸連套裝能力會好過散件魔晶
宜家材料分別係030420
乜都合唔到
如果齊左素材係咪都係換鞋同頸先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞