女健身教練正常一堂幾錢

258 回覆
25 Like 166 Dislike
800-1000幾貴
我識有個出去比賽拎獎嘅pt都係600/lesson
以為有相睇。。 我出番去先
做尖做到扯曬旗點算?各位巴打
識玩一定係
3000 hj 6次
笑死
自己做返打手
死肥仔本身就大隻

減左脂咪現肌囉
800蚊一堂貴撚到
教練既作用只係幫你慳左做research既時間
D教練就係成撚日嚇你自己做既話好易拉傷
事實上而家youtube大把片逐個教你應該點樣做, 出力既係咩肌肉, 你做岩動作, 係用果度發力, 就冇事啦
同埋受傷呢樣野, 根本就係D人(特別男人) 去負一D 超出自己能力好多既重去做重訓先會發生, 正常訓練唔貪心, 慢慢來既話, 根本好難受傷
仲有如果你既目的係減脂同修身形, 更加唔會受傷啦, 你都唔係想爆肌(大隻), 你要用既weight 就係唔好太重, 做多幾組咁樣就得
你磅數正常更加唔洗搵教練
你體脂高咪做80%重訓+20% cardio
重訓就係將你既肌肉量多返, 同時相應既fat就會少
同埋如果你唔洗真係食果D營養餐單, 食返正常野就ok, 但唔好成日食油炸野, 內臟, 甜野果D
呢個post好多人鳩up
唔好懶醒啦
男女荷爾蒙同唔同呀
身體結構有無唔同呀
屌你,咪撚督爆人啦
唔會...
pt就係靠依啲common既錯誤認知黎賺錢
健身唔係量子力學,而家上網好撚多資訊
想學好耐

Tg hugo1991 thanks
智力正常嘅上網睇片學仲好,無謂倒錢落海,反正要自己落手落腳做先有用,無人可以幫你做,有錢無地方使嘅就另計
15萬夠揾幾多女拉幾多次龍根?
收皮啦

利申 巴
大學生幫人補英文,一對3,4 都500蚊一堂喎
明白!多謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞