女健身教練正常一堂幾錢

258 回覆
25 Like 166 Dislike
新手最近想試吓做gym
但見到坊間私人教練收費個價錢相差好多
想問吓如果想搵返女pt正常每堂收費應該大約幾多到?
同埋想請教吓有無絲打去過邊間gym/跟過邊個pt覺得好?謝謝
hj 500 per 1
bj 1000 per 1
ml 3000 per Q
點聯絡
應該無話唔得嘅

利申 絲
我而家跟緊個女pt $800~$1000一堂,我覺得教得唔錯,佢會教好晒你d 基本野先會再加重去做,最重要係姿勢岩,如果唔係加重都會train 錯肌肉。
但胸肌、腰會唔會唔同練法?男女體型始終少少唔同
想女教練跟要大波同大Pat
你可以留tg 傾,我train 左一個月後已開始有成果,2個月減左3.7kg, body fat 減左2.4, 而家體重一直落緊,因為我內臟脂肪高所以要加努力,頭3星期好勤力,食野方面好乖咁,但成績完全冇咩料到,第4星期開始轉左小小training 方法同飲食,就開始落磅落得快d(我係減脂),主要睇你一星期train 幾多日,飲食係點? 你主要想減脂定增肌?個training 方法同飲食都會唔一樣。
我係絲
我都係咁諗 所以先想搵女教練
貴撚到
有冇得買1個情人係1世保用?
太貴 坊間有料既$400-800一堂都有
我想減體脂呀 我磅數都叫正常但體脂好高
你一星期train一堂定兩堂
我見過有
留名!
有無推薦
最緊要搵個岩自己既教練,呢d 真係人夾人
一星期2堂,之後d 日子自己操下機,做下cardio
咸濕仔
之前問過好幾間都係around$600 一堂左右,我而家都係$800 一堂,係正常價黎講係偏貴dd跟開覺得岩自己就繼續啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞