今日學校個nds話以前日本人屠殺中國人好仆街

151 回覆
8 Like 56 Dislike
總結下頭20個comment
1.拉埋其他人黎講,無答過問題
2.覺得廢就抵打
連登仔邏輯世界第一

唔係覺得廢就抵打
根本所有人一聽到中國就盲反
無撚曬理智
好撚憎D人跟風同盲反撚
意見唔見就話鳩你5P仔
香港言論拑制同大陸無撚分別
乜撚野nds
諗緊switch都出左啦喎
又日本又支那
睇回覆先知講緊支那佬
乜撚野nds
諗緊switch都出左啦喎
又日本又支那
睇回覆先知講緊支那佬

新黎?
結論:樓主乜都唔識所以乜都話離題

你離咗題喎

你都離題喎
正確回答:哦!
然後無視佢

其實根本冇必要駁
你對件事有咩感覺/情感真係唔關我事
我又控制唔到嘅
如果有人同你講
"我見到啊甲大巴大巴車落佢啊媽到
我覺得佢好型啊"
你又洗唔洗駁佢個感受?
你最多咪哦完一句咪唔理個on9仔囉

唔洗駁我,唔啱聽就一句哦返轉頭
我係覺得條友on9你吹咩?
中國比人八國聯姦過喎,除左日本其他就唔仆街咩
樓主係大陸狗
sorry離左題
你唔去屌啲清潔阿姐掃走啲垃圾仆街
btw強姦就真係接受唔到
舊時打仗 唔係你死就係我亡 如果掉返轉中國打返日本 你會唔會話日本好惨中國好殘忍?(雖然都冇咩可能
老實講 你點解要駁佢你咪聽完就算囉
輸左就輸左 無咩惨唔惨 佢憎日本人又點?
最多人去日本嘅人就係中國人

ching 似有道理

其實日本仔打仗, 明明中國人都有攞 武器 打返轉頭,仲咩扮到受害者 禁。
你見 美國人 都無 特別 扮受害者

重有自己鴉片上癮話人毒鳩佢
咁耐都冇人出呢張圖嘅?

我出完圖即時無人推
戰爭係死好多人架啦
又唔見中國譴責俄羅斯 英國?
為左政治目的只係屌日本
日本由清朝起資助中國個啲歷史又唔感謝日本???
戰爭係死好多人架啦
又唔見中國譴責俄羅斯 英國?
為左政治目的只係屌日本
日本由清朝起資助中國個啲歷史又唔感謝日本???

通州大屠殺
人打仗 佢打仗,
美國人 同 中國人 一個 勇敢負責任,一個 扮受害者

美國有負責任咩
2.覺得廢就抵打
連登仔邏輯世界第一

我就係支持日本人殺哂支那人呀 吹鳩漲呀
支那人攞去斬件喂大和民族養既狗都已經算比面你
支持日本皇軍執法
2.覺得廢就抵打
連登仔邏輯世界第一

我就係支持日本人殺哂支那人呀 吹鳩漲呀
支那人攞去斬件喂大和民族養既狗都已經算比面你
支持日本皇軍執法

師兄有料
咁耐都冇人出呢張圖嘅?

東條英機條撚樣殺左5百萬人
落地獄
舊時打仗 唔係你死就係我亡 如果掉返轉中國打返日本 你會唔會話日本好惨中國好殘忍?(雖然都冇咩可能

呢個都有道理
但日本人屠殺都算 諗慰安婦出黎真係癡撚線
最近睇咗呢方面嘅嘢 真係覺得好心寒
中國人咁撚戇鳩可能諗唔出呢啲
利申:離題

日本人諗慰安婦出來源於性慾同征服心,屬獸性,難改,即使依家都唔少風化案
中國人自古以來諗唔少酷刑出來,五花八門,呢個先更顯出「人性」,車裂、凌遲、宮刑,屠殺比起上來完全唔算得係啲咩

呢個都有道理
但日本人屠殺都算 諗慰安婦出黎真係癡撚線
最近睇咗呢方面嘅嘢 真係覺得好心寒
中國人咁撚戇鳩可能諗唔出呢啲
利申:離題

日本人諗慰安婦出來源於性慾同征服心,屬獸性,難改,即使依家都唔少風化案
中國人自古以來諗唔少酷刑出來,五花八門,呢個先更顯出「人性」,車裂、凌遲、宮刑,屠殺比起上來完全唔算得係啲咩

五毛吹奏中國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞