今日學校個nds話以前日本人屠殺中國人好仆街

151 回覆
8 Like 56 Dislike
蒙古人屠殺過中國人

滿州人屠殺過中國人

東北人屠殺過中國人

其實殺中國人最多既 , 就係中國人

正想入黎講

離左題喎

咩離左題呀
你個nds 話因為某民族殺過中國人,所以憎某民族呀嗎,而家咪話比你知殺過中國人既民族唔止一個。
btw 印尼排華果陣,都屠殺過唔少中國人,你個nds 應該憎埋印尼人。

所以咪離左題

邊撚到離左題呀你老母,駁唔到就話離題,正廢柴

邊到無離題呀 殺過中國人既民族多過一個又點

冇乜點架
又冇話唔比你用呢個理由憎日本
不過佢係要用呢個理由憎日本果陣
緊加要憎中國印尼蒙古咁解姐
你唔憎中國印尼蒙古咪即係9up囉

所以咪離左題

Reductio ad absurdum唔算離題

結論:樓主乜都唔識所以乜都話離題

前設錯誤
樓主文中既nds無提及過中國人 印度人仆唔仆街
你地又一窩蜂走黎話中國人仆街呀中國人仆街呀
話你地離題其實已經好撚比面
再正確d講係on9
nds: 日本人好多靚女 所以鐘意日本
連登仔:其他國家都好多靚女 咁又唔見你鐘意其他國家?
nds: 下次post之前要講明全世界百幾個國家都有靚女 要評論埋鐘唔鐘其他個百幾個國家
用一句 「抵死」就駁到啦
之後佢話所以依加唔鐘意日本
我諗左一陣
發現駁唔到

成王敗寇是沒法的,但日本仔殺咗咁多人都唔認個下先真係扑街。其實唔係依家安陪既軍國主義抬頭去搞中國既話,大家應可以忘記仇恨既。

係咪共產黨洗腦咁成功?
明明日方為左二戰已經道歉左n次
至於南京事件只係日方嘅稱呼
日本無唔認從來無殺個平民
係大陸屈日方殺三十萬人,將唔相關嘅相片入數落日本,日本人先反彈
用一句 「抵死」就駁到啦

咁慰安婦抵唔抵死
連登仔邏輯: 樓主: joey唱歌好好聽 所以鐘意joey
其他人回覆: 劉德華 張學友唱歌夠好聽 你又唔鐘意佢? 係無離題
下次d討論下面一千個回覆全部都問晒其他唱歌好聽既人樓主鐘唔鐘意就得
連登仔d思維
柒到唔想應 仲話我駁唔到
都唔知訓撚醒未
其他人回覆: 劉德華 張學友唱歌夠好聽 你又唔鐘意佢? 係無離題
下次d討論下面一千個回覆全部都問晒其他唱歌好聽既人樓主鐘唔鐘意就得
連登仔d思維
都唔知訓撚醒未

討論連登仔思維唔係離題呀
連登仔d思維
都唔知訓撚醒未

你離題
連登仔d思維
都唔知訓撚醒未

你離題

話人離題都係離題
我諗左一陣
發現駁唔到

佢鍾意唔鍾意一樣嘢有咩駁唔駁?
佢鍾意食蕉你又要駁呀?
連登仔d思維
都唔知訓撚醒未

唔係話你講野冇道理
但可唔可以講返個主題
係有少少 少少姐 離左少少題囉
連登仔d思維
都唔知訓撚醒未

你離題

話人離題都係離題

離咗題喎
你咁蠢就梗係駁唔到啦
總結下頭20個comment
1.拉埋其他人黎講,無答過問題
2.覺得廢就抵打
連登仔邏輯世界第一

咁唔鐘意咪唔鐘意
有咩好講

開埋d垃圾post 引戰

人地話緊你double standard 又話人離題
2.覺得廢就抵打
連登仔邏輯世界第一

咁唔鐘意咪唔鐘意
有咩好講

乜鳩野 double standard 呀
我內文有冇講過個nds覺得中國人唔仆街先
我諗左一陣
發現駁唔到
屌你老母大陸仔,返上去食屎啦
駁唔到就話離左題
仲話詭辯家
叫弱智仔算啦
蒙古人屠殺過中國人

滿州人屠殺過中國人

東北人屠殺過中國人

其實殺中國人最多既 , 就係中國人

正想入黎講

離左題喎

咩離左題呀
你個nds 話因為某民族殺過中國人,所以憎某民族呀嗎,而家咪話比你知殺過中國人既民族唔止一個。
btw 印尼排華果陣,都屠殺過唔少中國人,你個nds 應該憎埋印尼人。

所以咪離左題

邊撚到離左題呀你老母,駁唔到就話離題,正廢柴

邊到無離題呀 殺過中國人既民族多過一個又點

小學畢業未
讀完中學先上黎啦
樓主好柒
係駁唔到,咁點
2.覺得廢就抵打
連登仔邏輯世界第一

咁唔鐘意咪唔鐘意
有咩好講

離左題喎
2.覺得廢就抵打
連登仔邏輯世界第一

咁唔鐘意咪唔鐘意
有咩好講

數下幾多人回個post
做五毛分分鐘好搵過ibanker
連登仔d思維
都唔知訓撚醒未

你個設例都on9
一個人唱歌好唔好聽係主觀意見
一個國家或民族有冇屠殺過另一個國家或民族係客觀事實
冇可比性

利申:離題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞