今日學校個nds話以前日本人屠殺中國人好仆街

151 回覆
8 Like 56 Dislike
舊時打仗 唔係你死就係我亡 如果掉返轉中國打返日本 你會唔會話日本好惨中國好殘忍?(雖然都冇咩可能
老實講 你點解要駁佢你咪聽完就算囉
輸左就輸左 無咩惨唔惨 佢憎日本人又點?
最多人去日本嘅人就係中國人

ching 似有道理
蒙古人屠殺過中國人

滿州人屠殺過中國人

東北人屠殺過中國人

其實殺中國人最多既 , 就係中國人

正想入黎講

離左題喎

咩離左題呀
你個nds 話因為某民族殺過中國人,所以憎某民族呀嗎,而家咪話比你知殺過中國人既民族唔止一個。
btw 印尼排華果陣,都屠殺過唔少中國人,你個nds 應該憎埋印尼人。

所以咪離左題

邊撚到離左題呀你老母,駁唔到就話離題,正廢柴

邊到無離題呀 殺過中國人既民族多過一個又點

冇乜點架
又冇話唔比你用呢個理由憎日本
不過佢係要用呢個理由憎日本果陣
緊加要憎中國印尼蒙古咁解姐
你唔憎中國印尼蒙古咪即係9up囉

所以咪離左題

Reductio ad absurdum唔算離題

結論:樓主乜都唔識所以乜都話離題

前設錯誤
樓主文中既nds無提及過中國人 印度人仆唔仆街
你地又一窩蜂走黎話中國人仆街呀中國人仆街呀
話你地離題其實已經好撚比面
再正確d講係on9

unless stated otherwise,“個NDS唔覺得中國人仆街”係合理假設

咁個NDS 唔覺得印度人仆街又係合理假設

NDS∈中國人,NDS∉印度人
樓主連最簡單嘅set theory都唔識

set乜鳩呀
我又真係無講到nds覺得中國人唔仆街喎
自己一廂情願 走黎proof nds雙重標準

anyway
你同唔同意nds覺得中國人仆街唔仆街會影響到佢個本身個claim既validity

無論你覺得佢有又好冇又好唔確定都好只要你同意上面果點 咁講中國人就唔算離題 right?
舊時打仗 唔係你死就係我亡 如果掉返轉中國打返日本 你會唔會話日本好惨中國好殘忍?(雖然都冇咩可能

呢個都有道理
但日本人屠殺都算 諗慰安婦出黎真係癡撚線
最近睇咗呢方面嘅嘢 真係覺得好心寒
中國人咁撚戇鳩可能諗唔出呢啲
利申:離題
落後就該挨打

on9 仔

On閪
用一句 「抵死」就駁到啦

咁慰安婦抵唔抵死

你離咗題喎
連登仔邏輯: 樓主: joey唱歌好好聽 所以鐘意joey
其他人回覆: 劉德華 張學友唱歌夠好聽 你又唔鐘意佢? 係無離題
下次d討論下面一千個回覆全部都問晒其他唱歌好聽既人樓主鐘唔鐘意就得
連登仔d思維
柒到唔想應 仲話我駁唔到
都唔知訓撚醒未

你離咗題喎
咁嘅垃圾post都上到熱門

連狗水平同樓主差唔多

有道理

你離咗題喎
仲自稱詭辯家?辣殺

sorry我廢柴黎

你離咗題喎
蒙古人屠殺過中國人

滿州人屠殺過中國人

東北人屠殺過中國人

正想入黎講

離左題喎

咩離左題呀
你個nds 話因為某民族殺過中國人,所以憎某民族呀嗎,而家咪話比你知殺過中國人既民族唔止一個。
btw 印尼排華果陣,都屠殺過唔少中國人,你個nds 應該憎埋印尼人。

所以咪離左題

邊撚到離左題呀你老母,駁唔到就話離題,正廢柴

邊到無離題呀 殺過中國人既民族多過一個又點

冇乜點架
又冇話唔比你用呢個理由憎日本
不過佢係要用呢個理由憎日本果陣
緊加要憎中國印尼蒙古咁解姐
你唔憎中國印尼蒙古咪即係9up囉

所以咪離左題

Reductio ad absurdum唔算離題

結論:樓主乜都唔識所以乜都話離題

前設錯誤
樓主文中既nds無提及過中國人 印度人仆唔仆街
你地又一窩蜂走黎話中國人仆街呀中國人仆街呀
話你地離題其實已經好撚比面
再正確d講係on9

unless stated otherwise,“個NDS唔覺得中國人仆街”係合理假設

咁個NDS 唔覺得印度人仆街又係合理假設

NDS∈中國人,NDS∉印度人
樓主連最簡單嘅set theory都唔識

set乜鳩呀
我又真係無講到nds覺得中國人唔仆街喎
自己一廂情願 走黎proof nds雙重標準

又唔否認又話人前設錯誤係咩玩法

無呀 見到你地係咁屌中國人都有殺中國人 都唔知你地係到做乜鳩

你智商太低,唔明好正常

ching 高質會員

你離咗題喎

ching 似有道理

你離咗題喎
任嗌架喎
當年日本人殺中國人係事實
但已經係成70年前既事
有做過個d人幾乎死曬咁濟
仇恨應該係聚焦係有份做過,合理化個一代人上面
而唔係無條件去憎恨成個民族
蒙古人屠殺過中國人

滿州人屠殺過中國人

東北人屠殺過中國人

個仔比阿媽打同個仔比隔離屋黃伯打既分別
嗰時殺過中國人嘅日本人而家有幾多個未死?你啊爺係殺人犯 使唔使拉埋你?
樓主就係個nds ?

呢個都有道理
但日本人屠殺都算 諗慰安婦出黎真係癡撚線
最近睇咗呢方面嘅嘢 真係覺得好心寒
中國人咁撚戇鳩可能諗唔出呢啲
利申:離題

唔好玩啦
離題講句
以前打仗十有八九姦淫擄掠樣樣做齊
有冇諗過北歐嗰面咁多靚女?
新一代日本人已經唔同晒
相反中國人就仲係班人
唔撚明點解而家興講nds,第一次聽以為係解摟屌神
好心支那咪咁撚柒啦 美帝掉咗兩粒原子彈落日本到,而家兩個國家不知幾friend。我仲問過一個住長崎既friend佢都話明白呢d係戰爭,死傷無可避免最緊要係未來唔好發生同樣既事,反而支那仲係到嘈生晒我睇見都覺得on9
好心支那咪咁撚柒啦 美帝掉咗兩粒原子彈落日本到,而家兩個國家不知幾friend。我仲問過一個住長崎既friend佢都話明白呢d係戰爭,死傷無可避免最緊要係未來唔好發生同樣既事,反而支那仲係到嘈生晒我睇見都覺得on9

嘈既其實都係d低下層憤青同廢青

有返少少錢既 , 個個都走晒去日本掃貨嚕
咁長春餓殍戰計唔計
咁如果我咁講
日本人屠殺嗰啲中國人都係唔肯接受日本統治嘅中國人
嗰啲人阻止日本建立大東亞共榮圈
大東亞共榮圈其實係會幫到中國人唔再俾西方列強恰鳩 會令中國更強
咁會唔會合理化到日本人屠殺中國人?
咁如果我咁講
日本人屠殺嗰啲中國人都係唔肯接受日本統治嘅中國人
嗰啲人阻止日本建立大東亞共榮圈
大東亞共榮圈其實係會幫到中國人唔再俾西方列強恰鳩 會令中國更強
咁會唔會合理化到日本人屠殺中國人?

我幫蝗反駁
日本建立大東亞共榮圈,咁我地中國人咪永遠做二等公民囉
趕走日本鬼子,我地中國人先至可以翻身做主人
駁佢「你睇唔睇還珠格格㗎?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞