集思廣益,呢個時勢流亡整Game眾籌點做好

394 回覆
749 Like 55 Dislike
醒水既識唔識走呀?吓?
你話你要日日大叫鬧共產黨先生存到唔係會死既
返工要一路叫住口號先做到野既
咁咪走囉屌你老母臭閪
洗唔撚洗人教呀?

仲乜撚野靠海外丫
連登仔成日倒自己米
乜撚野都關香港人事神憎鬼厭
幫香港人除左攞政治光環之外跟本就冇幫既價值
成班生番咁冇人性冇道德, 冇文化冇創意, 跟本連存在價值都冇

跟住發現班其實成班連登傻閪最撚鐘意獨裁
反共其實係跟風見個爐好撚好圍
求其屌兩屌就得到成世人都得唔到既別人的認同
癲撚到洗自己腦放棄人性道德, 就係為左跟呢個風
好似訓練d狗咁訓練到自己一聽到抗爭就識射精
見到你地咁真係覺得好撚可悲
幫你推一推
返去玩你嘅原神啦 蝗蟲
差少少,衝埋佢
成功達標
恭喜曬
多謝你幫我推左咁耐文,唔知係我前世做太多好事,定係我其實識你,感動。
多謝呢個月黎大家對我既支持,淨體係今日終於籌到基礎資金。
窮撚如我可以宣傳既平台唔多,但係連登呢到我得到比預期更多既鼓勵,亦得到好多人既幫助。

目前眾籌仲有大約一個星期,在剩餘的時間裡,募集到基礎資金以上的金額,將用於達成額外目標。

雖然獨立遊戲既質量無可能可以同3A遊戲比,眾籌完成後我一定會盡我所能完成一隻獨特的遊戲。因為獨特既表現方式就係獨立遊戲既存在價值。
Lee 幾日個眾籌升得快過前10日好多
係咪邊度有宣傳/報道?
連登提款機唔係浪得虛名,以後知要錢去邊撳
恭喜
和你報 幫我報左, 我個fb page 有share
https://youtube.com/c/ScaryplayTTV
巴打有冇搵希治閣吹下水
期待有得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞