集思廣益,呢個時勢流亡整Game眾籌點做好

394 回覆
749 Like 55 Dislike
隻game都未出,你就走去質疑人嘅質素。
閣下有通天眼,我邊會阻住你預知未來?
咁首先你正面答,你係咪承認支持係冇問題?
第二,你屌一樣冇問題嘅嘢係想點?

人地隻game個主題就係講抗爭,但你唔比人地講「抗爭」兩隻字
係咪咁?
打左好多錯字, sor .連登好似無得edit
對於一個流亡者整隻game出嚟維持生計,所投入嘅心機時間(更唔好講流亡之前嘅付出),係咪只係等於嗌個口號咁簡單,呢個就係見仁見智。

喺度通街嗌嘅而家只係見到一個。如果嗌過口號就有錢收咁簡單,你打咗咁大段嘢,收咗幾多?
請問閣下又為抗爭做咗啲乜嘢?
係連登用鍵盤開戰?
freelance 整到咁真係幾好野
唔明點解整隻game就要話消費運動
game都係文化同集體記憶既一環黎
用呢種方法留低記錄有咩唔好
簡單d講,只係想整game,用香港做題材最易問到連登仔攞錢
咁講有冇錯?
樓主認左係消費抗爭黎R錢啦,點睇呀?
係咪好值得支持既動機呀?
佢出名玩原神同屌鳩香港人以政治立場㨂遊戲
有product 俾返大家,啲錢係佢流亡嘅生活費
明買明賣個問題響邊?
一個流亡者敏感題材黎做賣點
即係而家好撚驚要著草喇,不過過完大海就話拉我丫笨
根本就唔撚make sense
支持
你鐘意咁做冇問題,不過我會笑你on9姐
響香港做,一定俾國安拉,唔make sense
響外國做,唔知你點解覺得唔make sense,不過暫時當你個假設啱
咁就得出結論:點做都唔make sense,唔可以做wuwuwuu
支持
咁得啦,既然冇問題👍🏼

大家咁話,我都覺得你on9
屌你真係弱智唔係扮
冇人講緊可以做定唔可以做
究竟你識唔識睇重點?
一直都係講緊動機
通天眼
軟性紀錄港共霸權
屌你老母究竟你地個腦係咩構造,你地係咪人類黎?定識講野既馬騮?
就係因為打機係睇好唔好玩
所以你唔撚柒講隻game有乜咁好玩走去講流亡講香港淪陷
件事咪好撚奇怪囉
以game黎講最重要既野最多只係輕輕帶過,同好唔好玩以game黎講有咩吸引既地方就唔講
咁撚樣做個動機咪好撚可疑囉屌你老母臭閪
明未呀?
我真係未撚見過有人咁撚柒蠢
你唔好再打機啦,驗下個腦或者返小學讀下書先啦仆街

你地已經迫到樓主上水自認係消費抗爭
堅係想害鳩樓主
我都係唔知你地係馬騮定豬
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞