發現左老豆出軌,唔敢話比媽知,點算?

221 回覆
599 Like 30 Dislike
冇破綻嫁,好正常相處,但本身關係唔算話好 close
謝謝你哋🙏🙏連登有愛❤️
我係你就威脅你老豆你唔斷關係就爆俾老母知
你當為你老母好 或者為依頭家好
聽聞gay佬性慾仲強
同你差唔多情況
但呀媽有抑鬱症唔敢同佢講
老豆察覺到我唔對路問我做乜
於是同佢攤左牌
有一段時間同枱食飯我對住老豆黑口黑面
比呀媽屌我唔尊重老豆冇禮貌
有口難言,好撚委屈匿埋自己喊
我都認為先向老豆方面入手會好啲
唔講真相就對媽唔住,講左就傷害親子感情,過程係好痛苦。

男性出軌好多因素,有的為感情,有的為性。

這與身俱來的慾望,需要很大程度的自我約束同控制

縱使你媽為佢做好多野都好,個人都有佢自己既選擇,不論正確與否。

你督唔督爆佢都好,都唔好忽略了同父親的關係。

同時都溫馨提示,女人唔同男人,上左年紀好難搵伴侶,唔係人人都有勇氣孤獨地走埋下半生。
自己同你老豆講 叫佢睇爬
唔搞撚掂會同老母講加支持佢離婚 分佢身家加贍養費
睇到以為自己開Post,當年我直頭係發現我老豆出面有件私生子,嗰排我對我老豆極差,我阿媽爭啲發現異樣,但我最後選擇隱瞞,因為我老豆係晚晚準時返屋企,星期六日唔出街。
所以,les>gay>het>>>>bi
我老豆都係 仲同個二奶生咗個打靶仔
呢啲case,諗住孝順兩個人,結果係兩面不討好
快啲離婚分身家啦屌
呃你老豆錢,無錢就無女人架啦,
其實可能各有各玩。互拋綠帽。
自己搵個死八婆
勸退佢
一係你自己搞掂佢
唔出街都係出邊生到件?

我自己老豆出面偷食,唔只一次半次
成家人同佢捱 原來d錢拎哂去叫雞包二奶
同佢傾過一d都冇改善 仲叫我體諒佢
認真睇住啲錢好過
一陣畀二奶呃走曬啲錢
如果係我,會睇下條友除左出軌呢一下平時幫唔幫得落,如果不嬲都pk 會同阿媽講,仲叫佢收埋d 身家先好離婚

如果佢平時都係一個稱職既老公同老豆,會試下叫佢同個女人斬纜,回頭是岸既就再觀察下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞