有冇人報左今年RMIT…

201 回覆
2 Like 17 Dislike
讀緊第三個sem,仲有五個sem
最好同返IVE上黎的同學一齊做project/assignment
讀3年,見到都覺得辛苦
2年8個月,出埋cert就差唔多三年
好難撞正一齊讀 除非接住hd繼續讀
如果唔求1st hon 不如搵份專心好工好過啦 讀書嘅嘢符符碌碌就搞掂
朋友,有無source遺愛人間
暫時都全HD
我同幾個朋友由HD都係讀part time, 一路返緊工。
一屆都實有幾個嘅
不過現實d咁睇 都無咩人會考牌 或者本身就係半工讀 hon住grad就夠
Online太簡單,我反而想考返試,有d挑戰性
其實我有source, 只係試一試你
讀得呢個course, 本身條件都唔太好,極少聽到有人考到牌
自己當年hea讀HD就預左
想有出路又唔肯努力
ICE/IStructE有, HKIE未聽過
HD勤力應該升到undergrad, 唔洗讀RMIT。 HD pass, RMIT已經收, 近年少左人報,所以收分一直降低。
Overall 有50分就合格,平時功課認真少少做,炒考試都會合格
shape thei 收分高過rmit?
上年係,Thei conditional offer高過RMIT
全除武肺玩夠三年,全程都online, 否則會肥的人始於會肥,你話第一個sem quit都係讀到一半quit好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞