理大手足:我哋唔應該用箭攻擊警察

390 回覆
39 Like 777 Dislike
佢冇俾自己友出賣過唔會明
唔跟佢果套就係鬼 係五毛 係pr, 成班都傻鳩嚟
完全估唔到
• 1h
你呢啲終極賤種 到左呢個時候仲可以分化#good#

上面呢條友話賤種分化你講緊我
依家柒到潛左,我只係po左肥佬黎篇文,冇comments /mention 過國安拉蘋果

你真係有閱讀障礙
無啦啦入黎癲狗咁屌人私怨
佢似幫手捉果個嚟
扮瞓?

我睇法係蘋果早幾年有針對本土 之後改善左

請問係邊一part改善咗呀?

黎智英:港獨當年係有鬼背後推動, 當時我已經叫唔好中計!
https://lih.kg/2004351_
糾察隊郭生
用唔用根本冇影響
而家拉晒咁濟
唔得罪本土撚撚會有人私怨佢
打壓都算
仲要侮辱本土派屈本土派係共產黨派嚟
難聽到仆街
你條撚樣, 我答完你又唔知縮咗去邊

我睇法係蘋果早幾年有針對本土 之後改善左

問你蘋果改善咗去邊你又答唔到, 一味就識屈鳩人私怨
你忽然政治都唔該你温下書先啦, 私怨, 你都on撚9

黎智英:港獨當年係有鬼背後推動, 當時我已經叫唔好中計!
https://lih.kg/2004351
係咪應該一炮轟埋去?
轉過頭黎2021屌哂本土、勇武、和理非?咁好笑?救完又屌?
見好多件事係明顯自稱手足果班話報復
搞出嚟
唔係人地用刀
呢D野我知都唔係多
但有一班人係明顯故意想抗爭果邊提升武力
真呀,熱狗是原罪救人根本係假
佢俾人告暴動根本抵死
如果唔係蘋果講出黎唱通街嘅話一定會有多好多熱狗走甩

依家就啱啦
事實咪係現場圍屌佢囉
你咪又係扮撚哂嘢指點江山
你唔知,你冇份,你唔喺度
但係你覺得有人咁做係冇合理原因
你覺得佢係”故意”咁做

咪即係捉鬼囉
真係曬鳩氣,班友仲會同你辯解佢地爬完出去之後蘋果隔一粒鐘先post所以唔算篤灰,屌 講到爬完渠之後理大冇哂人咁。 蘋果遲一個鐘post都夠封死入面d人嘅出路啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞