有冇人上過吳瑞麟堂?

87 回覆
1 Like 52 Dislike
咁你係咪join$4xxx嗰個班?
幾年前join好平,千幾2千
隊長2019 開始轉左手法,入門班d系統你自己睇書都學到
如果自己睇書,係咪佢介紹嗰本《多空操作秘笈》?

另外,咁仲值得上佢堂嗎?
你用mm果套未要睇,
你想唔用腦用佢d 系統做indexing未唔關事,
建議你用5000 買書好過
呢個問題你要問自己,你自己睇書睇唔睇得明?
樓主鍾意送錢比人洗
唔係每一個人,自己睇書睇得明,
上堂,有互動,有人問,
浪費少咗時間
埋單贏幾錢唔係只係睇勝率,唔少人4成勝率都贏大錢,因為佢地贏時贏得多,輸時輸得少。
有時無人guide住,你又無乜經驗,或者你好少睇書學野嘅話俾本秘笈你你都未必學到。

我試過有個friend想學一樣新野(唔係投資),我介紹左本最正嘅書佢。有次我去佢度見到本書見佢好多營光筆間曬啲字,我就睇下佢點解間咁多野,竟然俾我發現佢嗰幾版間左8成字,但就係無間最重要嗰句.....
有人覺得俾幾千但用少兩日好抵,有人覺得自己用多一個星期都唔想俾多2百蚊。對唔同人時間嘅價值唔同,無對無錯。
原來JLAW已經無人理
記得半年定一年前好多人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞