[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (27) - 芯叻啤粒是沒有清泉的!!

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
額頭真清泉
啤粒真係唔爭氣

不嬲都係咁唔爭氣... 都唔係第一日既事黎啦

Somi又關你哋事

人地難得黎香港更係要做好好客之道招呼下人啦

要怪就怪垃圾 $M 唔俾三線團黎香港…

咁多芯友隨時啤啤黎到已經轉哂會

我識返屋企架...

Somi又關你哋事

人地難得黎香港更係要做好好客之道招呼下人啦

要怪就怪垃圾 $M 唔俾三線團黎香港…

Yes 啤啤真係好慘
熊黨本身睇熊點知
熊黨本身睇熊點知

熊黨解散左啦
熊黨本身睇熊點知

熊黨成員不足解散左啦
熊黨本身睇熊點知

熊黨成員不足解散左啦

我會番留熊黨架啦 你芯得開心啲啦
三流之路識野 播啤啤啲歌
熊黨本身睇熊點知

熊黨成員不足解散左啦

熊黨本身睇熊點知

熊黨成員不足解散左啦

熊黨

熊黨

芯熊黨先啱..
你地唔好扮晒嘢呀...
我有齊晒你地D cap 圖罪證架..
今日無mon po半日見到50幾個留言

仲以為cb消息公布,原來全部都係芯野

熊黨

芯熊黨先啱..
你地唔好扮晒嘢呀...
我有齊晒你地D cap 圖罪證架..

等等先
我果陣話識嘅原因係因為熊仔同我介紹格離團我先識架咋 熊仔嘅朋友咪啫係我朋友囉
但係熊仔永遠世一 我都絕對唔會芯架

因為三線..
話說車厘冇左fairy floss但d人話多返8個站
有冇人知邊8個咁多

等等先
我果陣話識嘅原因係因為熊仔同我介紹格離團我先識架咋 熊仔嘅朋友咪啫係我朋友囉

愛屋及烏...
所以話啤粒真係芯撚黎...
冇眼睇你地

因為三線..

都係三流
話說車厘冇左fairy floss但d人話多返8個站
有冇人知邊8個咁多

話就話8站 實際真係運作有幾多

等等先

你話熊見到你咁講...
真係唔方唔心淡

等等先

你話熊見到你咁講...
真係唔方唔心淡

你呢..你搵到SOMI未呀

等等先

你話熊見到你咁講...
真係唔方唔心淡

姜巴

等等先

你話熊見到你咁講...
真係唔方唔心淡

你呢..你搵到SOMI未呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞