[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (27) - 芯叻啤粒是沒有清泉的!!

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

點解買到嘅

果然係稱職嘅芯啤粒

話說有日見到 IG 有個外國飯放燈...
但係無實物圖... 只係話pre order...
我諗都無諗就搏一搏過咗數俾佢...
結果等咗兩個月先收到...
咁當然有D 錢係抵俾佢賺既... 咁都真係俾佢搵到...
啤啤個地位同其他團比就好似支燈咁細

駁唔到...
睇支燈大細已經睇得出邊D 係大勢...

駁唔到...
睇支燈大細已經睇得出邊D 係大勢...

見到隻熊同玟星就諗起佢五個同mamamoo有個chat group 佢地一齊上綜藝一定好好睇

係就好囉
學厘番學條ig係咪有個hashtag話車厘話準備cb? 我見啲翻譯咁講 如果係車厘又做劇透者
學厘番學條ig係咪有個hashtag話車厘話準備cb? 我見啲翻譯咁講 如果係車厘又做劇透者

準備年尾cb咋

準備年尾cb咋

唔會準備半年呀嗎

準備年尾cb咋

唔會準備半年呀嗎

上年11月定12月唔係話拍緊rookie mv
之後2月1先出黎
所以話而家準備緊差唔多

果然係稱職嘅芯啤粒

話說有日見到 IG 有個外國飯放燈...
但係無實物圖... 只係話pre order...
我諗都無諗就搏一搏過咗數俾佢...
結果等咗兩個月先收到...
咁當然有D 錢係抵俾佢賺既... 咁都真係俾佢搵到... [/quote]
真係博一博單車變摩托

準備年尾cb咋

唔會準備半年呀嗎

之後2月1先出黎
所以話而家準備緊差唔多

長期準備架啦~都無嘢撈
真係博一博單車變摩托

當有d 嘢你係好想要既話…
你係唔會理係未呃9我都會科咗水先算

btw, 其實聽日 SUM coex 都有燈賣…
但係你首先要有張 dream concert 飛認證先
一人只可以買兩支

準備年尾cb咋

唔會準備半年呀嗎

之後2月1先出黎
所以話而家準備緊差唔多

長期準備架啦~都無嘢撈

七月中有冇可能
真係博一博單車變摩托

當有d 嘢你係好想要既話…
你係唔會理係未呃9我都會科咗水先算

一人只可以買兩支

屌佢sm肯幫啤啤開con未

準備年尾cb咋

唔會準備半年呀嗎

之後2月1先出黎
所以話而家準備緊差唔多

長期準備架啦~都無嘢撈

七月中有冇可能

師兄弟呢仲有師姐10周年
排下隊先啦

之後2月1先出黎
所以話而家準備緊差唔多

長期準備架啦~都無嘢撈

其實而家都空白期無嘢撈...
開始準備定CB 兩三個月都差唔多啦...
我估都係接師姐後九月左右架啦...

排下隊先啦

師兄都講咗就黎CB 啦...
如果係師兄完咗師姐之前既話...
又係兩三個禮拜極速 GB 架啦...

發覺呢一日既車厘伸咗好多脷...

排下隊先啦

師兄都講咗就黎CB 啦...
如果係師兄完咗師姐之前既話...
又係兩三個禮拜極速 GB 架啦...

我啤 起碼要兩個月宣傳期啦

隻熊手想點....

又暗

隻熊手想點....

隻手唔夠長

一人只可以買兩支

屌 點解買枝燈都咁撚難

屌 點解買枝燈都咁撚難

唉... 鬼叫我地係最底層既香港啤粒咩... 係乜都無架啦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞