[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (27) - 芯叻啤粒是沒有清泉的!!

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
隻熊一開始演技
演員熊
隻熊一開始演技
演員熊

一定係平時喺宿舍FF得多練返黎啦…

做乜睇師兄演唱會都成個呆樣呀…

佢地:屌 好撚悶

證明佢地唔係迷妹...

早知唔撚去啦

早知唔撚去啦

唔扮下野 一陣又比人作新聞

早知唔撚去啦

佢兩個心諗... 早知跟車厘去睇鍾鉉仲好啦...
認真...
係真心飯唔想召黑既就唔好再去埋D 引戰post 講任何嘢...
人地講咩咪由得佢地 9up 囉... 做乜係都要踩腳落去...
忍下口好難咩?

早知唔撚去啦

唔扮下野 一陣又比人作新聞

好似陳豪米雪個張圖
認真...
係真心飯唔想召黑既就唔好再去埋D 引戰post 講任何嘢...
人地講咩咪由得佢地 9up 囉... 做乜係都要踩腳落去...
忍下口好難咩?

果個個底好似專業引戰撚尼
其實唔講野由得佢沉咪算囉

明知係引戰撚你地都仲入去出聲為乜呀...
睇下人9up 食下花生咪算囉...
連登呢度係唔會有理性討論呢四隻字架...
講講下最後又咪係世界大戰...

RV真係恥辱嚟喎
明明沉左底又推返上黎

人地開呢d post擺到明就係引 d fans入去駁,講講下就好易講埋其他團,跟住就世界大戰,咁就達到目的,團與團之間既比較從來唔會有理性兩個字,只係鬥緊邊一邊d fans多d大聲d。。。
粉絲行為,偶像埋單。。。d粉絲越做得多令人反感既行為,只會令人唔鐘意佢地既偶像
9up算啦

人地開呢d post擺到明就係引 d fans入去駁,講講下就好易講埋其他團,跟住就世界大戰,咁就達到目的,團與團之間既比較從來唔會有理性兩個字,只係鬥緊邊一邊d fans多d大聲d。。。
粉絲行為,偶像埋單。。。d粉絲越做得多令人反感既行為,只會令人唔鐘意佢地既偶像

eact7ly...
追星呢D 嘢好盲目...
鍾意又好... 唔鍾意又好...
實會有十萬個所謂既理由去死撐...
講講下跟住就開始人生攻擊繼而大戰...
所以慳返啖氣好過啦...

老實講嗰句...
$M 係衰.. 但係未衰到貼晒地咁又未至於既...
至少唔會餓死佢地五個先...

eact7ly...

老實講嗰句...

依D人開post就係想你入去開戰
佢自己就係度睇食花生
基本上同刷存在感既人無分別
係清泉既同我一句都唔好應

睇下扁嘴歡好過
Post都只係望過1次就冇入 啤啤本身都冇乜衰野講 一見到就知想引戰

唔西臉嘅車厘

eact7ly...

老實講嗰句...

唔只盲目,仲好主觀tim,你係鐘意佢地既佢西你面你都受,佢地做乜都可能變得好合理,但你係唔鐘意佢,佢西你面你只會覺得佢臭串,無品。
圍爐小圈子活係自己世界咪算囉
咁得閒同人口舌之爭
講真係人都知網上隔住個mon講d野可以又主觀又難聽
成日話咩客觀立場話,禁你幾個制睇下咩po出沒,講過咩野之後
已經冇"客觀"可言,有哂概定立場

一嬲都係
岩聽就叫客觀,唔岩聽就叫主觀anti盲反
呢個根本大家心底都明白

只係擺得上黎都已經修正過相對地冇咁難聽
根本大家都知心底話比起講出黎難聽十倍
仲更好閒情逸緻入去難受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞