[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (27) - 芯叻啤粒是沒有清泉的!!

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

要影下啦 話曬都係飯之間既比賽
我反而想知有咩站幫熊發圍
熊都算多站...

得三個之嘛
DCRV, DC熊,sensible k

唔只飯與飯之間既比賽,飯站同飯站之間都有比賽
同埋唔只捐米,有d飯站會選擇捐炭

其他團就留返俾芯貼啦…
要影下啦 話曬都係飯之間既比賽
我反而想知有咩站幫熊發圍
熊都算多站...

得三個之嘛
DCRV, DC熊,sensible k

唔只飯與飯之間既比賽,飯站同飯站之間都有比賽
同埋唔只捐米,有d飯站會選擇捐炭

咁鬥法都幾無謂

咁鬥法都幾無謂

仲好燒錢添...
所以無乜事都唔好走去搞飯站...
幾時都話自私追係最開心...

咁鬥法都幾無謂

仲好燒錢添...

我見有啲冇送米
就咁擺個gallery...慳皮好多

咁鬥法都幾無謂

仲好燒錢添...

我見有啲冇送米
就咁擺個gallery...慳皮好多

韓飯係講心意既姐,係d大陸飯先鬥生鬥死,要自己個站塊牌最大
講真,呢d應援好過d咩生日應援,始終都係做善事會幫到人,就咁一個gallery其實仲核突過唔做
http://tv.naver.com/v/1733502?openType=nmp

隻熊影相擺d pose 真係好無趣…
講真,呢d應援好過d咩生日應援,始終都係做善事會幫到人,就咁一個gallery其實仲核突過唔做

生日應援d 禮物佢地有冇拎黎用都無人知啦…
至少d 米同煤係送到俾有需要既人先

無錯,另一樣有意義既係餐車應援

送哂比經理人食 啤飯有愛

就好似manager食哂d可以食既禮物咁

無趣…

送哂比經理人食 啤飯有愛

唔使送啦
整得食物應援實有預埋 manager 嗰一份
http://tv.naver.com/v/1733502?openType=nmp

佢d pose應該係宿舍練左好耐

佢d pose應該係宿舍練左好耐

同一套動作 首先左揮手 之後右揮手 咁就兩個pose 完

無趣…

喺我心目中有趣就夠

繼小白菜之後又一完夢啦...

不過比起其他手燈...
$M 嗰支算吧啦...

不過比起其他手燈...
$M 嗰支算吧啦...

買到咁勁

不過比起其他手燈...
$M 嗰支算吧啦...

點解買到嘅

果然係稱職嘅芯啤粒
啤啤個地位同其他團比就好似支燈咁細
見到隻熊同玟星就諗起佢五個同mamamoo有個chat group 佢地一齊上綜藝一定好好睇
黑BBBB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞