出乎意料嘅驚喜之作 — 《手捲煙》

574 回覆
340 Like 31 Dislike
我諗佢budget唔夠
經過腸b(肥腸)提醒,原來嗰個唔係導演嚟 認錯人
笑撚死咩,我由頭到尾都冇提過顏色之分,如果用黃嚟情緒勒索咪仲唔尊重導演!?

幻愛先唔撚掂,不過都係嗰句各花入各眼,真係覺得幻愛極普通
除咗crew邊度仲有postcard
咁公開講好似得Crew
Postcard係新印嘅? 有無相
你地呀 淨係識自己人打自己人🚬

From 陳導、手捲煙 IG Story
港產片返嚟了
係 手同濁都係眼高手低 同睇得出兩個導演好多野想講 然後擺哂落套戲 但說服唔到觀眾同唔夠自然 簡單的説 就是火候未到
一念無明同淪落人 一個27一個3十頭 同上面兩個差唔多大 但點解佢地套戲好咁多 係因為佢地知自己個故事、劇本好紮實 正常處理去講故事已經ok 唔洗花巧野
其實如果你有睇過黄進同陳小娟訪問 佢兩個講野係好有substance同好清楚自己要乜 而手同濁係比較偽文青小小
咁熟嘅
江流?
白衫,gucci腰包同happy corner
d古惑仔好傳神
happy corner個幕真係有驚喜
但係重慶大廈d人有無咁撚廢
個同鄉比人踩撚左成分鐘先出黎幫手
重要辣雞無穿無爛咁樣
印巴裔d同鄉情誼咁濃厚,照計有理冇理都幫左拖先
應該係濁水漂流太多粗口所以3級,手捲煙有粗口但唔多,有打鬥但唔係話最血腥所以2B
最估唔到係人肉洗衣機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞