屌你老味 唔識養狗咪撚養啦

575 回覆
1344 Like 56 Dislike
真 , 睇下#473,
唔明你做乜9
錫寵物既緊係想避免所有可能發生既意外
推啦
依啲撚樣on9當有趣
條女幾正
不過個鼻似整過
睇咗幾次 IG 都無呢張相?
係 frazer 本人?
高清片又係 一下子就搵到....
條仔玩結他點解好似鳩流流咁

係男嘅story highlight 度啊聰明
有心去fc 一樣野有幾難搵啊
有唔岩聽嘅意見就乜柒都屈人地係事主本人先
好撚樣衰 幾廿歲人仲要孖辮
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MTMzNjU3ODc2MTk5NTI5?story_media_id=2519545244728334958&utm_medium=copy_link

比你講一講又去睇多次事主story highlight
係啊, 我又一下子就搵到新嘅高清片

睇一兩張cap又曚又唔夠光嘅圖就話過瘦,
2021 年都唔識fc?

Lm等又話我係/識本人喇
追下post都見到我話唔認同佢對寵物嘅行為喇
Dllm
無心大撚曬啊傻閪?
個男人吸左毒定咩事
PISH
佢老母應該係捉住個頭嚟轉,搞到個腦甩甩地
應該唔係太瘦 見ribs係講緊見到ribs bone一條條喎
佢個腹部細應該係天生係咁

轉隻貓唔應該
但係隻狗唔多似係過瘦
幾好 咁瘦食得少 就會屙得少
唔洗整到周街都係
認同你
上面某某 死jer話隻狗係太瘦
但其實真係唔瘦喎
我諗佢地以為個肚收入去就係瘦
睇片其實見到隻狗個conformation 係咁
見到rib cage個general shape 但見唔到一條條ribs
上面有人po咗body condition score個表
仲死磨話係過瘦
公審都要睇返個事實㗎
on9戥佢隻狗慘
agger
唔係所有野都去到最嚴重先係對動物唔好
上面啲留言証明香港真係好多pk唔應該養竉物
一係吸毒多 一係煙剷
搞啲清楚啲乜?我一直都話唔想有意外受傷就因住佢 真係咁難明咩?你哋啲家貓好矜貴㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞