屌你老味 唔識養狗咪撚養啦

575 回覆
1344 Like 56 Dislike
仆佢個街.........
幫推
個眼圈
同樓上啲相差咁遠
我都覺 以前唔見你哋屌 瞓咗定坐咗?
人哋屌開 你哋就正義感上身 衝出嚟拎光環
你班貓奴狗奴
Push
咁真係會整親隻貓,可能佢唔係有心虐待,但一定唔適合養寵物,一個正常有基本智慧、交帶同責任心嘅人,養寵物前或時,一定會睇到相關資訊講唔可以咁整隻貓,結論係,一係佢有心虐待,一係佢份人係無智慧、無交帶同無責任心,我個人傾向佢係後者。
啲小動物未比佢地虐待至死≠件事唔嚴重

成日見啲post主人即使只係將小動物困係陽台 就算冇身體上虐待 成件事嚴重上黎已經可以令小動物足以致命
依家更何況係呢啲直頭係虐待動物既事件?仲要當時人明顯地毫無悔意+覺得無問題
真係有心嘅 呢啲基本養寵物常識 邊啲做得邊啲唔做得既事都真係分唔到?
自己既笑容 快樂 建築喺動物既痛苦身上
所謂道歉都只係搬字過紙同不斷搵藉口合理化自己嘅做法
sorry真係睇唔出佢地有幾錫自己寵物
痴撚線 捉個on9主人去打靶喇
屌,肯撚定係睇抖陰睇到傻撚哂
住緊1400尺
好葡萄呀
咩叫以前唔見你屌
係咪一件錯既事一出世無屌過就唔可以屌??
咁以後呢個世界有咩唔公平既事都唔可以出聲啦 因為之前無屌過 係咪咁?
嘩屌 真係瘦得緊要 屌條女當隻狗係港女 咁撚瘦
真係咪撚養 比納DEE劏黎食算啦
幫推
隻貓好開心啵
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞