屌你老味 唔識養狗咪撚養啦

575 回覆
1344 Like 56 Dislike
當然子非魚, 我代表唔到隻貓狗有咩諗法
但有貓狗係鍾意玩, 甚至想搵主人encore
你係咪又無視依個可能性?

重點係個情況肯撚定唔係虐畜
成件事完全屌唔落
Hello大家,我係樓主女朋友
原先都係諗住有啲輿論,令佢地哋更加去知道點樣先係愛錫貓狗,所以推左一陣之後我就無再推,因為見到佢哋已經知道,亦出左一篇所謂嘅解釋?道歉?

不過我點都要作些少解釋。因為見到佢懷疑係私怨仲話咩恐怖情人

Sorry我真心笑左出嚟。
如果係私怨,我一早post得到你哋嘅資料出嚟啦點解我無post?因為我無囉,我根本唔識你,係當初ig suggest follow,我先會follow你,睇下啲貓貓狗狗,之後我仲follow埋你老公添。
不過講到呢到,入返正題啦
你哋覺得佢哋真係有悔意?先唔講當恐怖情人報復
淨係講條女嘅回應:如果有心虐待,就唔會post上網啦。
其實一直都係講緊你哋無呢個awareness。無錯你可能收養好多浪浪,但你知唔知你哋呢啲行動係傷害緊佢哋?到呢一刻相信你哋都唔覺得係。

佢老公仲要搵10鳩幾萬年前嘅片去證明自己無abuse悔意?可能收得太埋,我睇唔到

另外係我都補充少少資料

隻狗咁瘦係2020年尾嘅事,果時佢哋都養左好耐架啦,睇啲相又係由bb養起?
仲有你話無已讀不回呀可
好彩我ig係開黎淨係睇下貓貓狗狗,又無相

你有回覆咩?大家可以睇返時間,exactly就係見到佢瘦,所以我先問。
同埋有心做你果時已經擺左你哋上網啦。係你哋行為愈來愈過份咋
講真,如果唔識錫/唔想錫,而又唔接受其他人嘅意見,我會衷心希望你哋唔好再養。
雖然無呢個經驗,唔知啲貓狗係咪覺得好玩
但好認同你講怪獸家長 家長式管治

我諗喺連登,大概只係接受到做隻貓奴,奴隸就係要你變成同佢一樣服從主子
香港人好心睇多d 世界事啦
去youtube 睇多d dog/cat/pet funny moment
根本就好少事
笑撚咗 原來你話有dm樓主講隻狗嘅情況
就係講句隻狗咁瘦嘅

我係佢都唔撚理你條on9啦
講唔夠兩句就公審人
但個女好醜
我係見到佢哋嘅行為愈來愈過分,先會放上嚟。
另外我又唔識佢哋,我可以點覆咪淨係話佢隻狗好瘦
如果我處理得唔夠好嘅話我道歉但我只係想佢哋好好對啲動物
愈來愈過分時,我唔講我都係幫兇
冇做錯怕啲咩?
據理力爭啊嘛
個條片似係光線問題
我睇晒佢地ig 嘅相同片都唔見隻狗見ribs
同埋上邊個張相冇光影位好清楚睇到身形喎
算啦 你咁講 都睇到你係好心地
不過真係可以做得更好
梳化頂跳落去都斷腳?會唔會誇左啲
香港真係好撚多你呢啲怪獸主人
不斷啲貓狗都係個花園咁樣自己走黎走去跳黎跳去
香港人間垃圾監獄屋住得多真係好影響思維
仲要好撚威咁話跳過幾次 屌老母

我隻比熊跳上張床跳唔到隻腳屈一屈跌親,patpat 落地
整親尾龍骨,癱左成個月
其實細狗啲骨好脆弱
呢條片係真唔岩既!

呢張無所謂「光影」問題啦
成個ribs形狀出晒黎,後面個肚位笠晒入去
問任何一個狗主都睇得出係瘦啦
死兜爛兜你係咪本人黎
Push
香港的而且確有錢人係惡晒
隻拉布拉多好似仲想幫隻 poodle除襪咁
連狗都知咩係啱同錯嘅嘢 反而佢哋2個成年人唔曉⋯
tiktok外國大把人玩到自焚跳樓比火車撞死
都好funny㗎
你唔快啲學下跟住自殘死
呢個post究竟有幾多個係有養狗?
跳你地老母咩跳
隻狗比人推落去同自願跳落去咁都唔識分?
關咩怪唔怪獸事 成段片都係隻狗好唔情願 唔敢跳 比人一野推落去 再拋返上去啵
做乜突然成班驚犬入曬黎
人地整親過又話你知咩
細狗啲骨本來就係比夠脆弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞