屌你老味 唔識養狗咪撚養啦

575 回覆
1344 Like 56 Dislike
較*
同隻玩吓轉幾嘢真係唔明白幾大問題?比你哋講到生命有危險咁真係唔明白點解香港人養貓特別多問題又話唔受得驚又話放露台驚跳落街.但我眼見人哋放養既流浪貓咪一樣生活
想問有冇晴晰d 唔曚嘅cap 圖?
我睇唔到佢影得清楚嘅相/片(#197)係邊度過瘦
討論下就係本人?
好多人一聽就知無養
響到扮眾人皆醉我獨醒
我未養過貓都知啲貓係好鐘意跳落街
真係唔放得露台
連登仔係咁 靠幾張圖就當自己係現場咩都知望完張相仲以為隻狗係佢地自己養 批鬥完人say sorry都冇句
仲有班友動物傳心師上身咁 隻貓en唔enjoy我地當然唔知 但係基本上一個正常人係唔會咁樣抽住360度瘋狂fig囉 咁樣做已經有問題 仲要up上網
仲要跌落地下揦翻拃沙拎埋外國比 乜同化會合理啲咩笑死
呢啲片見到就覺得冇問題 咁唔差在拎埋抖陰比?大把無腦弱智片可以參考埋
想同佢奇仔式
你無養貓就唔好咁多嗲啦
貓會受環境影響性格 行為
野生貓同家貓嘅生存能力係差好遠
之前都講左唔認同狗主嘅行為
不過隻狗真係唔瘦
咁都可以話係本人
mon post臭閪潛咗水了
佢地見到呢啲就唔會應你 你試下開個post話隻狗唔瘦 啲連登仔就收哂皮 唔敢入嚟推
同埋佢將隻襪放落隻狗個口到其實咪同戴狗口罩差唔多
有咁多高清相唔講,唔睇
係要post某個story 又曚又唔夠光既cap 圖
我係就咁睇video就係見到同你張相有出入
video呢個身型獸醫一定會叫食多少少
你覺得點睇都同ideal個figure一樣咁繼續拗都無意思
用2021拍嘅片同 2020影嘅相作比較都有
你都可以拗條片影得唔清嘅
但我會睇到佢愈大愈瘦囉
睇埋其他相係最公道, 唔明點解係要jer 住呢段片
你搵張2021影嘅高清相作準好啲
#427 你睇多次內容喇不如, 2020年
定係我miss 左d 咩? 如果有2021嘅可唔可以指正番我?
生存能力差咪用鐵籠困住佢囉又安全又穩陣 一陣又話乜嘢唔識分意外同人為意外 你哋班友講撚晒啦
片無得執
生存能力「差」同「差好遠」係2個concept黎㗎喎
你搞清楚返我講緊啲咩啦
你本身拎野生貓同家貓比較都有問題啦
無養貓仲扮哂專家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞