[網球] 法國網球公開賽 2021 (6)

842 回覆
0 Like 0 Dislike
Fed fan真係好誇張
記得有一次對nick
亂叫out
First serve out 又狂歡呼

16/17開始撐祖
真心覺得全部人咁反佢
都贏到好大心臟
我11年開始撐…11溫贏兜好精彩
到16年食vegan大爆發另一個高峰就多左好多人反
再去到17手肘傷完18轉開波再大爆發真係好好睇但就越黎越多haters
呢度興話咩球手就有咩fans
轉場睇Halle 啦
今晚有Federer
睇Highlight算,我連老費入決賽既信心都無
原來今晚有,咁退RG情有可願
every single time
換衫 戰力up
i dunno what happen there
講真,如果係其他球手場場比觀眾屌,發唔發揮到正常實力都難講啦

比人屌足全場> 發洩下> djo 格好臭好衰 無品...
我覺得係有少少唔公平,再講佢近年脾氣都收斂左啦
對CC 果場,CC 由領先比DJO 追平,佢都有燥底發洩啦
唔知fed 同 nadal 粉係咪去到咁極端啦

但眼見佢地真係會話 係因為djo 格衰, 所以抵比觀眾屌,> 之後djo 發洩就 話都話佢格衰架啦> 抵比觀眾屌 loop

但其實有咩意思三巨頭都係各自領域稱霸, 打一場少一場,點解唔可以欣賞下?

場場就想玩膠燈djo 其實唔想佢贏,我諗都係因為唔想佢追平/過 fed nadal GS 數姐 但係有競爭唔係好事咩?你地唔想睇好波咩?

真係唔明點解鍾意 fed , nadal 就一定要踩Djo, djo 打法 心態抗逆 真係無值得欣賞既地方咩
請問幾點?
睇你講野真係會懷疑人生
祖迷入嚟引戰 話得幾件係咁唔代表全部人
跟住就話費迷拿度迷點點點 佢地最出名又乜乜柒柒
你睇到既一兩個又變左可以代表晒全部人 仲要你搵到係踩拿度唔係踩扮野祖
跟住又打稻草人點樣逼害你
又小學雞式發晦氣講咩你最勁 你贏晒 做乜春姐
真係CLS 你單機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞