[網球] 法國網球公開賽 2021 (6)

842 回覆
0 Like 0 Dislike
再例行公事
唔講咩野啦 總之真係有今生冇來世,現場未睇過波,但係竟然企過隔離,仲同luthi 傾過幾句
平行時空?咒扮野祖死做乜春
你係咪又睇錯啲comments係講其他人架見你唔係好分到
要對比扮野祖的確有幾分似RMBJ實力球品上只係香港網球fans base細 籃球始終多啲人睇多人講 而且扮野祖成就比起RMBJ高好多 試諗下RMBJ 6冠
唔係老祖死 係我笑死
一時又成日咒扮野祖死
一時又幾年先見幾個
搵咁多篇野想backup自己又英文都睇錯
彈出又彈入
搏唔到又話人臨時球迷
難怪尋日sad得咁緊要
用毛巾笠頭完全唔想面對鏡頭
心情超差
goat從來都係睇成就
啲所謂場外 性格 等等既野 從來都唔係判斷一個人係唔係goat
djokovic如果去到21 gs, 毫無疑問係goat, 而我信佢都幾大機會做到

不過佢性格唔討好 無觀眾緣 樣衰 都係事實 唔洗嘈咁耐
今年完成唔奇
今年一野4 個gs都唔奇又創紀錄
實力無可否認
格衰又係事實

最不受歡迎既GOAT
重有奧運
睇大陸d論壇好似連Fedal d fans而家都話無得唔服祖 班大陸人應該只重成就/實力,唔care甚麼性格/人品
但連登班fedal fans就好care
證明香港人有品
又唔洗咁樣喺度spin啦柒頭
有無觀眾緣有好主觀既
佢黑香港人觀眾憎關你撚事咩
上支那論壇尋慰藉 不意外實現支塞友好
回憶小子5毛黎咖
block左好耐
喺網球post又見到佢
想問下大家wimbledon之前有咩賽事好睇?
講樣既話

federer未算靚仔但佢有執下個樣又識著衫行gentleman路線
nadal後生嗰陣不錯
djokovic我就真係諗唔到點讚佢

唔好又屈我話goat睇樣
我淨係講點解佢fans同fedal爭幾咁遠
條五毛係咪覺得祖仲未夠多人憎
曲線幫佢加仇恨值?
Halle 有老野、屎屎、梅總同細佬打,高手雲集
halle有屎屎同其他next gen
london queens club就有murray同罪人
塞爾維亞奶共 佢又跟住奶
好loyal既祖fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞