[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (49)

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
未試過喺T記買野
用VIP折扣駛唔駛一定要用返VIP本人張卡
如果係就唔駛諗問人借VIP
以前可以報電話,但而家好似要隻本人出現埋你去試下
關咩事?
停係灣心路邊吹水,隔離有停車場唔入

Cam主架46要停車避撞前面力26

後面架26 逆線超車同對面線撞咗

*要停車吹水就行遠啲,依家係間接累死人
累死人係後面架26 啦。 架私家車根本就已經停咗,後面架26又唔係跟車貼,只係佢on 9抽頭,如果佢停車跟本無事,唔屌架抽頭26反而屌架停咗嘅?
佢唔出現係現場咪無事囉,邊關佢哋事
26無錯都應該有係太快都跟太貼
但幾條廢老唔喺嗰度吹水就唔會發生呢單意外
Two palms? sun surf?

其實aloha 可以係ebay 買平平地,rayon, made in hawaii 都係1-2xx 蚊HKd …
想買對suede Chelsea boot
搵過幾間 都好似剩係得T記有C&J
有冇巴打知邊到仲會有suede Chelsea試下
我覺得aloha shirt 唔好買orgueil 呢啲價位既衫
好唔抵着或者寧願去啲vintage 鋪/market 搵
Benny
因為諗住日牌會岩我多d
比較細粒
因為見bs介紹orgueil aloha好正咁
aloha緊係買福袋等佢送
今年熱撚到ALOHA都唔想著
就咁日日DRYFIT 出街
我想問皮BOOTS發霉可以點搞??
今日去地鐵站諗住買支Columbus黎試下
不過店員話發左霉冇得搞,只可以一出現就抺左佢
果D用品只係拎黎預防
係咪真的??
少少霉都可以抹下都仲著得既

證明巴打放鞋個位都偏潮濕

放d防潮野 同勤d check鞋
最緊要通風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞