[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (49)

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
巴打唔好咁肉酸啦
你有冇諗過上面單野個主因唔係你話啲野柒
而係你啲口氣係逼緊其他人一定要認同你覺得柒呀
肉酸得過某d人
獵熊
你真係好肉酸
留意size, 要size up
前後買過兩條,好短身
純粹同你講現實世界發生緊既事,你唔想買無人逼你買,有好多人既工作環境、生活環境係需要可靠性大於輕便N倍,每個人需求唔同,你就將你個生活套落全部人身上一句就車埋去話應該被淘汰。

Mean d都要講句,你先真係需要被淘汰
我幾時有話要淘汰?
我剩係話我覺得柒到唔想用炸喎
純粹個人意見
d師兄咁牛咁workwear咪用囉
咁你咪咪撚用囉有人揸住枝槍逼你?我朋友一年殺一百隻熊又要俾你笑?我懷疑你你見到隻熊行埋黎尿都瀨撚埋喇。話人柒之前痾督尿照下鏡先啦,柒得過你連J邊條女都要上連登問?
你慢慢玩熊
講明個人意見又唔得
你邊撚個咁大支野呀
姐係一定要讚 唔比覺得柒既
我無笑人獵熊
我笑你戇撚鳩炸人地講兩句即刻屌人
你都識講香港人洗撚玩熊咩
覺得唔實用咪覺得唔實用
講下意見又要考慮埋你個fd呀?
都係個句 請問你係邊位咁撚大支野呀
你起我底都無用 唔會改變到現實
你都要面對現實
忽撚左?

你走入一個工裝post入面話人地用工裝野柒唔你博屌係乜撚野?大把人俾晒下台階你收皮唔識收係都要人屌你?戇鳩仔,屌你唔撚洗幾大枝野架喳,你當你乜水呀要大枝野先屌得你?

我現實過得好撚爽,唔洗你擔心
人地針對件事 你就起人底
仲要抽錯水
我都知你好出名識好多西裝野
但呢件事上
你就一撚定無資格唔比我話filson柒
諗清楚先啦大佬

答埋上面紅都面哂
我近兩年主一女都係用vintage袋
一係llbean一係redcross一係GRIT
所以都無咩建議比到大家 就無應到
都係個句 笑你戇鳩就笑你戇鳩
慢慢 我現實都好爽
我無話唔俾你話Filaon柒,不過言論自由就大家都有既,你有自由話一樣野柒,同樣野人地都有自由同資格話你戇撚鳩同肉酸,搞清楚個邏輯先好學人串嘴啦
無緊要,無打算同你計較,不過你話人獵熊肉酸,我先起底睇下你有幾撚英明神武姐
無野好講癲既原來
同意 無打算同你計教
你慢慢兜啦 兜返件事
等你無咁柒 有返少少面子
慘得過我癲得起,屌鳩你咁點呀?有意見咪屌番我囉,又想睇下你幾有本事wo,人地係度認真討論你就係度阻鳩住晒,懶有型要恥笑下咁,呢度啲巴打斯文唔屌你喳。
你講緊你自己?柒就摺埋啦跌落地要嗱番喳沙做乜鳩
同返你講
人地評論下個袋
無啦啦話咩「唔好咁撚戇鳩啦 我個fd點點點」
人地自己角度出發認真討論無啦啦比你屌
比你「阻鳩住哂」 懶有型咁
呢度d巴打斯文唔屌你
我見到你呢d撚樣懶係野我就一定出聲屌
正呀 但真係好短
成日俾人問點解咁短
睇到相, 第一眼係覺得同WH 個款好似

之後諗諗下先記得呢度有人講
千5-千尾就真係不了
如果千5都ok
近2千就不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞