養古曼係咪零風險

384 回覆
12 Like 498 Dislike
前父養過
後尾做傳銷做到冇錢
樓主女朋友買古曼童既目的係咩?你最好問清楚先
古曼童既法力強度取決於家長執念
如果你於願望越難實現 古曼童需求就越大
如果你滿足唔到佢需求咁就非常危險
你自己生個仔女
都未必聽聽話話,仲要隨時敗左你副身家
甚至謀財害命

點解有人會覺得外來野會100%聽你講
佢都唔撚知 所以我先擔心
呢啲嘢要還
駁唔到可以唔洗覆 睇到你咁都覺得尷尬
其實你女朋友信唔信鬼神,定只係聽人講想玩下咋?
如果本身唔信,要玩就無謂玩呢d啦
如果佢信,咁我想問外佢點解有神有佛有觀音有耶穌佢唔拜,去養鬼仔?
平時都唔係好信 只係去下佛寺會拜下上下香
真心唔明佢點解想養
2021仲有人信
想問呢D公仔同玩具反斗城入面果D構造上有咩唔同?
呢啲嘢信則有,不信則無啦
養古曼同養鬼仔係有幾大分別下。古曼(天童)係廟僧用花粉,廟灰個啲去做同入靈,目的係幫呢啲小朋友亡靈去積陰德,而且供奉天童係用汽水,餅乾。千祈唔可以用血
而地童(或者泛叫鬼仔) 製造過程同入靈都比較邪。而且要用血同生肉去供奉,越餵個食量會越大(法力都會越高),反噬機會極大。
其實養呢類都有個共通點,就係即使你養個陣佢為你帶嚟咗各種好處,要記住佢係借助咗你未來嘅運氣,所以你將來會輕則行衰運,重則重病養唔養就睇自己 無論天地童都有佢嘅風險。養之前如果自己冇一定認識同埋正確心態的話 係唔建議的。
唔知?連養既理由都冇 你女朋友係咪弱智
養左就係一份承諾 係生命黎
叫你女朋友諗清楚
多謝巴打資訊
異工:領養代替購買
咁撚搞笑,講到似層層,越現代越愚昧退化。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞