養古曼係咪零風險

384 回覆
12 Like 498 Dislike
古曼有分古曼童/古曼麗(男女之別)
唔等於鬼仔❕公仔入面冇屍體成份,純公仔❕
屬於陰牌入面風險最低
好多出名嘅龍婆(泰國高僧)都有出品
主要將因墮胎而唔可以投胎嘅bb靈魂寄附喺公仔
由泰國僧人加持開光,到你手果時已歸佛會守佛戒
供奉者如養古曼要行善積德,幫助古曼早日投胎
正常養古曼唔會有反饋,除非用血供或做壞事
養古曼同積德其實冇咩大分別
如果唔養直接俾返廟就得

大家所講嘅養鬼仔係指成條胎盤乾屍,佛牌界叫"碌角"
非常陰非常邪,要用生肉、血供
坊間唔係咁易買到,同埋養得就甩唔到
但效果非常好,聽聞求乜有乜
最後要還,而且有機會控制唔到佢
屬於陰牌入面最陰最少人玩
玩得多數撈偏
咁佛教就講求因果關係
你做好事 自然有福報 咁慢慢做落去

咁龍婆製造既古曼 多數考慮供奉者既因求關係
唔會格硬幫做事供奉者 因為怕影響到供奉者自身
你有呢個因 先幫你更易啲有好報
危險性 可以話零

相反 呀贊製造就危險啲
因為上面都講過 呀贊係強制/自願鎖古曼入去
你估佢心唔心甘情願?

咁當然呢啲睇師父 師父出身既重要性

你講果啲人就係唔做好事 但只求回報 又利用佢利惡行
你覺得古曼理唔理佢?
如果你隻古曼係出自陰法陰料既師父
就會出現大家所講既比鬼搞 都係自己攞黎
唔好搞咁多野啦,養黎有咩目的
零風險既話
香港人都唔狗衝?
連登仔夾錢養一百幾十隻搞777 有冇得諗
都2021
仲有咁多戇鳩
信埋呢啲真係幾戇鳩
養下貓養下狗咪算囉
風險就係比鬼搞囉
要記住佢係借助咗你未來嘅運氣

咁同共慘黨有乜分別
攞你既錢借俾你,仲要你還錢
勸你飛撚咗佢
唔好話林奠啦,1隻狗仔都冇出過事
呃神騙鬼嘅嘢,除咗你跌咗啲錢之外,基本上都冇乜害
屌,呢隻係bjd
一種人偶玩具👀👍
班友睇鬼片睇得太多
咁你就躝啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞