美國G7前,真係極限施壓

145 回覆
243 Like 20 Dislike
事實牙登係有野心
有無料到就未知
侵粉係時候接受現實
展望2024啦
成日停留係2020
唔係太信打仗

講咁撚耐都唔鳩郁
g7唔好縮
特朗普真係好撚慘, 當年岩岩坐正總統就比民主黨屈佢通俄門,當佢個心想,因為佢睇到個勢要攪正中共必須通俄, 但未有實質行動, 攪足四年!! 相反而家拜登攞正牌同普京傾計冇人屌!!
俄羅斯唔係一個可靠的盟友,但一定係最可靠的敵人。

對比歐美,普京會忌憚中共且想壓制中共,因為佢知中共係同一類型政權,只會不斷擴張
代理戰爭 中東 南美小國 經常有
Econ and Logistics warfare 都有
基本上唔會開戰 直接戰爭相信唔會發生
Superpower打電話就多
Cost太多 兼且 US班弱智和平白痴國民
I believe in all talk no action
因為佢要拎呢d攻擊trump囉,在野黨梗係雞蛋入面挑骨頭。

不嬲都係:執政黨做左樣正路既政策>在野黨挑骨頭>到在野黨上台>繼續延續d正路既政策+小修小補宣傳成另一樣野但大方向唔會改。
拜金啱啱先打電話同習大述職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞