美國G7前,真係極限施壓

145 回覆
243 Like 20 Dislike
馬卡龍最近比人兜巴星,仲夠親中
班工黨係大愛左膠
典型嘅:「佢雖然唔啱但你都唔可以重懲罰佢」
唔好搞南中國海啦,美帝扎到行,搞北面啦,上面無乜人
幾時搞騰訊要佢嘔番哂堆遊戲公司出黎
無腦咪比人帶風向囉
根本反華係兩黨少數共同立場,拜登無可能「奶共」
資助高科技產業對抗中共
你知唔知宜家德國最反共係綠黨,左過肥婆個黨多多聲
是但喇 成個歐盟埋佐美國堆 盲既都睇到
戰狼變喜羊羊
無話奶唔奶共
但佢未到真係好敢同中國對抗
WeChat tic toc 咪又放寬唔禁
據稱共和黨議員將在國會聽證會質問美國FBI局長 為何未把閆麗夢報告予川普前總統
https://lih.kg/2569535
China joe失智症發作, who am i?
西方國家好難贏到中國

因為中國人夠無恥奸詐 孫子兵法的精神

仲有中國式獨裁 成個國家一小圈子獨裁統治 自己想點就點

西方國家想對付中國好困難

西方國家有太多道德底線 本身國家的法律體制很多限制 好多規則要遵守

而中國就可以超速瘋狂向前 幾乎沒有任何限制

來緊幾十年 好戲在後頭

人無恥則無敵

真左=\=左膠
Biden 其實係咪一開始就已經玩鳩翠中出即飛佢
而家直頭侵做醜人,本來個方向正確但侵實在衰外交,口臭形象又差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞