獨遊台中訓唔著,秒回直到訓著為止

597 回覆
0 Like 0 Dislike
去台中落club啦
仲係張床到訓

可以呀
聽其他巴絲講
上合歡山stay一晚睇日出好靚
或者清境雲海

一日玩唔曬清境日月潭啵 喺埔里住一晚第二日再去另一個景點好似好啲

利申:去六日五夜 第二日去日月潭即日返台中 第三去清境即日返台中 搭車搭到嘔

聽到都覺得變左搭車之旅

六日五夜行程:
第一日 喺台中行下街
第二日 第三日如上
第四日坐高鐵去嘉義 再坐兩個半鐘巴士上阿里山住咗晚
第五日上晝行完阿里山再落返嘉義行街 再搭返高鐵去台中住一晚
第六日喺台中再再再行街

可能份人太貪心啲景點太chur 成個trip攰到嘔

但頭3日好似hea左d

頭三日係有啲浪費時間 如果俾我plan多次可能會喺埔里住一晚/清境留宿 或者直接從日月潭去阿里山都算快 好過喺台中再去阿里山

諗住瞞住媽媽

唔講咁多喇

係台灣讀書覺得點?
聽朋友講學費連住平過我係香港讀
另一個朋友又買左電單車,放假周圍去,好似好正..

啲堂又少又成日走堂
依家同緊個台妹一齊 我成日上佢屋企玩
台妹把聲真係好好J

台仔把聲呢

同你講普通話一樣 不過流利版

有d 便利店台仔好乸
就算唔乸都冇氣勢

撚起老麥啲乸型CS

見到都打冷震
去台中落club啦
仲係張床到訓

乖乖女
樓主
每日得咁少圖點夠睇呀
而家係法國

讀書?

旅行咋,治安其實幾好,巴黎人好nice
9行下買下野食下野
前幾日去聖心堂真係好靚,睇哂成個巴黎
入去好靚,同d耶撚朋友唔知點解攬埋一齊喊
落去d街都幾好行

可以呀
聽其他巴絲講
上合歡山stay一晚睇日出好靚
或者清境雲海

一日玩唔曬清境日月潭啵 喺埔里住一晚第二日再去另一個景點好似好啲

利申:去六日五夜 第二日去日月潭即日返台中 第三去清境即日返台中 搭車搭到嘔

聽到都覺得變左搭車之旅

六日五夜行程:
第一日 喺台中行下街
第二日 第三日如上
第六日喺台中再再再行街

但頭3日好似hea左d

頭三日係有啲浪費時間 如果俾我plan多次可能會喺埔里住一晚/清境留宿 或者直接從日月潭去阿里山都算快 好過喺台中再去阿里山

我上清境前一晚住埔里係因為埔里平好多

聽到都覺得變左搭車之旅

六日五夜行程:
第一日 喺台中行下街
第二日 第三日如上
第六日喺台中再再再行街

但頭3日好似hea左d

巴打咁醒嘅 我次次plan行程都九唔搭八

聽到都覺得變左搭車之旅

六日五夜行程:
第一日 喺台中行下街
第二日 第三日如上
第六日喺台中再再再行街

但頭3日好似hea左d

巴打咁醒嘅 我次次plan行程都九唔搭八

我意思唔係因為平既話根本唔值得留係埔里
不過清境上面個fd冇咩野岩食,住兩晚清境兩晚都要落番埔里買m記食我順手去夜市,埔里夜市麻雀雖小,但五臟俱全
我一個人去唔到旅行
唔敢一個人瞓

我都係 所以住hostel個啲床位 同房有其他女仔

我都唔敢同唔識嘅人一間房
我慢熱,怕傾計

我想去宮原眼科食雪糕

我住附近咋宮原眼科 日日都好多人排

好難食
我一個人去唔到旅行
唔敢一個人瞓

我都係 所以住hostel個啲床位 同房有其他女仔

我都唔敢同唔識嘅人一間房
我慢熱,怕傾計

我想去宮原眼科食雪糕

我住附近咋宮原眼科 日日都好多人排

好難食

我未食
而家係法國

讀書?

9行下買下野食下野
落去d街都幾好行

求巴黎景點推介
樓主
每日得咁少圖點夠睇呀

我又唔係寫遊記
而家係法國

讀書?

9行下買下野食下野
落去d街都幾好行

求巴黎景點推介

有無話中意食d咩?

讀書?

9行下買下野食下野
落去d街都幾好行

求巴黎景點推介

有無話中意食d咩?

生蠔 牛
樓主
每日得咁少圖點夠睇呀

我又唔係寫遊記

又好似係
樓主
每日得咁少圖點夠睇呀

我又唔係寫遊記

又好似係

所以先冇開遊記post
下個月去巴黎就可能開
樓主
每日得咁少圖點夠睇呀

我又唔係寫遊記

又好似係

所以先冇開遊記post
下個月去巴黎就可能開

做咩咁多錢同時間
樓主
每日得咁少圖點夠睇呀

我又唔係寫遊記

又好似係

所以先冇開遊記post
下個月去巴黎就可能開

做咩咁多錢同時間

嘻嘻

送個靚日落比你

送個靚日落比你

好慘無人理樓主

送個靚日落比你

好慘無人理樓主

最衰太多人

送個靚日落比你

好慘無人理樓主

最衰太多人

送個靚日落比你

好慘無人理樓主

I don't give a shit haha

送個靚日落比你

好慘無人理樓主

I don't give a shit haha

些些me啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞