獨遊台中訓唔著,秒回直到訓著為止

597 回覆
0 Like 0 Dislike

唔一定 不過隻狗一字唔會先囉

你冇試過點知

養左狗好多年

咁你有冇試過呀

問黎都曬氣

咁咪姐係你冇試過訓練佢
而唔係隻狗一定唔會

你唔去訓練下自己幫隻狗含撚

屌 講其他啦

屌 係你一黎就講台妹會含撚 隻狗唔會
所以先養台妹唔養狗
上個週末先去左台中提親

台妹

未來外母講到明唔係賣女,一切從簡

點識

留名學嘢

好似話連禮金都唔洗男家比
兩個星期段再去同女朋友家人食飯
上個週末先去左台中提親

台妹

未來外母講到明唔係賣女,一切從簡

點識

留名學嘢

好似話連禮金都唔洗男家比
兩個星期段再去同女朋友家人食飯

*後
剛剛自駕台中南投返黎

台中d 景點好散,每個都逗留得唔耐

好彩自駕方便,如果搭巴士長途跋涉入去睇/玩得一陣

自駕真係好爽,買左野又唔洗拎住,係車聽歌又得,講乜都得,唔會有外人,又可以一日去好多景點,唔洗等車

好鐘意一起身出motel 跳上架車既感覺

私人空間

私人空間真係冇得頂
上次租左咩車?
我兩個人,想租city但冇哂,最後fit

city 即係房車? fit 好呀 細細架易揸

不過我最鐘意揸ford focu (係隔離台灣自駕post 好多人都大讚)
可疑巴影兩張台妹黎睇睇
六月尾去4日3夜台中獨遊
用唔用一日去郊區 eg 清境 日月潭果啲好?
18台中

(我)今晚去
18台中

(我)今晚去

今日去台中

咁多人黎台中

可以呀
聽其他巴絲講
上合歡山stay一晚睇日出好靚
或者清境雲海

可以呀
聽其他巴絲講
或者清境雲海

一日玩唔曬清境日月潭啵 喺埔里住一晚第二日再去另一個景點好似好啲

可以呀
聽其他巴絲講
或者清境雲海

一日玩唔曬清境日月潭啵 喺埔里住一晚第二日再去另一個景點好似好啲

利申:去六日五夜 第二日去日月潭即日返台中 第三去清境即日返台中 搭車搭到嘔

可以呀
聽其他巴絲講
或者清境雲海

利申:去六日五夜 第二日去日月潭即日返台中 第三去清境即日返台中 搭車搭到嘔

我以為佢話一日係計埋過夜
剛剛自駕台中南投返黎

台中d 景點好散,每個都逗留得唔耐

好彩自駕方便,如果搭巴士長途跋涉入去睇/玩得一陣

自駕真係好爽,買左野又唔洗拎住,係車聽歌又得,講乜都得,唔會有外人,又可以一日去好多景點,唔洗等車

好鐘意一起身出motel 跳上架車既感覺

私人空間

私人空間真係冇得頂
上次租左咩車?
我兩個人,想租city但冇哂,最後fit

city 即係房車? fit 好呀 細細架易揸

不過我最鐘意揸ford focu (係隔離台灣自駕post 好多人都大讚)

係呀city房車
focus的確係正,仲要dct,租過想試多d其他車款所以簡其他

唔係果到附近住我覺得唔多夠用,比一日上清境住,第二朝睇埋日出再番台中

可以呀
聽其他巴絲講
或者清境雲海

聽到都覺得變左搭車之旅
今日去左文創區睇設計展
今日去左文創區睇設計展

photo please

好鐘意睇設計

好鐘意睇設計

文創好多好靚
仲有好多台仔 屌

好撚好食

好撚好食

Oh呢間 成日去食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞