獨遊台中訓唔著,秒回直到訓著為止

597 回覆
0 Like 0 Dislike
上次去台中食皮蛋豆腐 連啲皮蛋都係溏心㗎 好好味呀 返到香港唔想再食香港嘅皮蛋

係邊度食!!!!

好多台灣菜餐廳都有 我嗰次係喺繼光街同光復路交界嗰間好up dup嘅餐廳仔食 佢啲汁甜甜哋 連個皮蛋黃都係甜甜哋 平時喺香港我唔鍾意食皮蛋因為覺得陣味好怪 但台灣啲皮蛋真係好好味

OMG 呢幾日搵下
仲有冇正野介紹

有fd叫我一定要食森森燒肉 但最後因為冇錢所以冇去到 記得要book位
上次去旅行都唔算食咗好多嘢 冇咩推介lu 一中商圈嗰邊有好多outlet 啲鞋好平 (例如新平衡)nb996有啲唔洗600hkd就有交易 勤美嗰邊都幾好行呀 不過啲餐廳好貴 唔好立亂行入去 價錢拍得住香港

勤美食左塔拉朵咋
同堆誠品隔離個個手抓餅 正到痴線
我去埋麗寶outlet都買唔到野
森森燒肉好貴?

我係台中某辣殺大學讀緊書 邊間就唔講 怕自爆

個日問你食唔食飯你又掛住食台仔

唔啦⋯ 同朋友住宿舍 唔想出街

搵你食又唔制

你唔係想請人食冷麵呀

係都佢請我
佢半個地主

妳幾時last day啊 睇下有無空

29走了

隨你中意點叫 你又係台中?

搵你食又唔制

唔會亂見陌生人⋯

大學成街都陌生人 聽落你摺友黎

上網識果啲呀

渣電單車去唔去到 我已經渣電單車去工勁多地方
晚晚同 d喵訓

我唔知喎咁又
點解有貓既

民宿老闆屋企養勁多喵 每日都放1-2隻同我訓

有冇圖
我好中意喵

圖呢

上傳失敗 係咪要wifi 先得

我用緊電話卡咋
Wifi廢到令人髮指

搵你食又唔制

你唔係想請人食冷麵呀

係都佢請我
佢半個地主

29走了

妳玩自己啦 返學

老娘dislike而家 鐘意依家

隨你中意點叫 你又係台中?

搵你食又唔制

唔會亂見陌生人⋯

咁又唔係既,唔熟比我都唔會咁出黎見
上次去台中食皮蛋豆腐 連啲皮蛋都係溏心㗎 好好味呀 返到香港唔想再食香港嘅皮蛋

係邊度食!!!!

好多台灣菜餐廳都有 我嗰次係喺繼光街同光復路交界嗰間好up dup嘅餐廳仔食 佢啲汁甜甜哋 連個皮蛋黃都係甜甜哋 平時喺香港我唔鍾意食皮蛋因為覺得陣味好怪 但台灣啲皮蛋真係好好味

OMG 呢幾日搵下
仲有冇正野介紹

有fd叫我一定要食森森燒肉 但最後因為冇錢所以冇去到 記得要book位
上次去旅行都唔算食咗好多嘢 冇咩推介lu 一中商圈嗰邊有好多outlet 啲鞋好平 (例如新平衡)nb996有啲唔洗600hkd就有交易 勤美嗰邊都幾好行呀 不過啲餐廳好貴 唔好立亂行入去 價錢拍得住香港

邊到outlet賣咁平

搵你食又唔制

你唔係想請人食冷麵呀

係都佢請我
佢半個地主

29走了

妳玩自己啦 返學

搵你食又唔制

唔會亂見陌生人⋯

搵你食又唔制

唔會亂見陌生人⋯

巴打比10個趣你

係邊度食!!!!

OMG 呢幾日搵下
仲有冇正野介紹

邊到outlet賣咁平

有間鞋鋪話執笠清貨
鞋款幾新 但都係睇唔岩

民宿老闆屋企養勁多喵 每日都放1-2隻同我訓

有冇圖
我好中意喵

圖呢

我用緊電話卡咋
Wifi廢到令人髮指

我困到值情冇wifi

直程?
我讀左3次先明

搵你食又唔制

唔會亂見陌生人⋯

巴打比10個趣你

比10隻蛋我好過啦
唔識do

搵你食又唔制

唔會亂見陌生人⋯

巴打比10個趣你

比10隻蛋我好過啦
唔識do

唔會寄嘢比你啵

圖呢

我用緊電話卡咋
Wifi廢到令人髮指

我困到值情冇wifi

直程?
我讀左3次先明

Sorry mate 中文唔好

講英文

搵你食又唔制

唔會亂見陌生人⋯

巴打比10個趣你

比10隻蛋我好過啦
唔識do

唔會寄嘢比你啵

你三個都係咁

唔會亂見陌生人⋯

巴打比10個趣你

比10隻蛋我好過啦
唔識do

唔會寄嘢比你啵

你三個都係咁

寄你自己粒蛋黎台中比我地交換

搵你食又唔制

唔會亂見陌生人⋯

巴打比10個趣你

比10隻蛋我好過啦
唔識do

唔會寄嘢比你啵

話時話我今日先寄左明信心番澳洲 先10蚊

唔好急,慢慢黎係咁錯字呀巴打你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞