獨遊台中訓唔著,秒回直到訓著為止

597 回覆
0 Like 0 Dislike
上次去台中食皮蛋豆腐 連啲皮蛋都係溏心㗎 好好味呀 返到香港唔想再食香港嘅皮蛋

係邊度食!!!!

好多台灣菜餐廳都有 我嗰次係喺繼光街同光復路交界嗰間好up dup嘅餐廳仔食 佢啲汁甜甜哋 連個皮蛋黃都係甜甜哋 平時喺香港我唔鍾意食皮蛋因為覺得陣味好怪 但台灣啲皮蛋真係好好味

OMG 呢幾日搵下
仲有冇正野介紹

有fd叫我一定要食森森燒肉 但最後因為冇錢所以冇去到 記得要book位
上次去旅行都唔算食咗好多嘢 冇咩推介lu 一中商圈嗰邊有好多outlet 啲鞋好平 (例如新平衡)nb996有啲唔洗600hkd就有交易 勤美嗰邊都幾好行呀 不過啲餐廳好貴 唔好立亂行入去 價錢拍得住香港

勤美食左塔拉朵咋
同堆誠品隔離個個手抓餅 正到痴線
我去埋麗寶outlet都買唔到野
森森燒肉好貴?

上次睇森森燒肉好似1800twd一個餐定唔知一個人 唔記得咗添
真心想要圖 加我TG

Takemehomez

以為另一位巴打留tg拎明信片

仲想講,想要明信片定圖呀黎笑柒佢

唔會寄嘢比你啵

你三個都係咁

sorry

肩系巧sad

話時話台灣女仔有d係幾正

真係唔明,d語氣咁嗲既文化係係邊到黎
好多台仔都係咁,比唔到霸氣真男人既feel我

我都唔知 前女友台灣人 佢地習慣左
我成日屌7佢

做咩屌人地
你地唔係好鍾意啲咁撚嗲既女人?
上次去台中食皮蛋豆腐 連啲皮蛋都係溏心㗎 好好味呀 返到香港唔想再食香港嘅皮蛋

係邊度食!!!!

好多台灣菜餐廳都有 我嗰次係喺繼光街同光復路交界嗰間好up dup嘅餐廳仔食 佢啲汁甜甜哋 連個皮蛋黃都係甜甜哋 平時喺香港我唔鍾意食皮蛋因為覺得陣味好怪 但台灣啲皮蛋真係好好味

OMG 呢幾日搵下
仲有冇正野介紹

有fd叫我一定要食森森燒肉 但最後因為冇錢所以冇去到 記得要book位
上次去旅行都唔算食咗好多嘢 冇咩推介lu 一中商圈嗰邊有好多outlet 啲鞋好平 (例如新平衡)nb996有啲唔洗600hkd就有交易 勤美嗰邊都幾好行呀 不過啲餐廳好貴 唔好立亂行入去 價錢拍得住香港

勤美食左塔拉朵咋
森森燒肉好貴?

上次睇森森燒肉好似1800twd一個餐定唔知一個人 唔記得咗添

比10隻蛋我好過啦
唔識do

唔會寄嘢比你啵

你三個都係咁

sorry

肩系巧sad

好撚溫柔佢地講野

非真男人也
真心想要圖 加我TG

Takemehomez

做乜鳩要笑柒我

你三個都係咁

sorry

肩系巧sad

好撚溫柔佢地講野

非真男人也

真係好溫柔

唔會寄嘢比你啵

你三個都係咁

sorry

肩系巧sad

我成日屌7佢

做咩屌人地

一時時啦,有時覺得好難頂唷!

係邊度食!!!!

OMG 呢幾日搵下
仲有冇正野介紹

邊到outlet賣咁平

我上次去咗勤美誠品嘅abc mart見到對996勁想買 580hkd左右 點知冇我碼 我個fd話一中啲鞋仲平喎
真心想要圖 加我TG

Takemehomez

做乜鳩要笑柒我

以為第2位巴打想拎明信片但打錯左要圖

係邊度食!!!!

OMG 呢幾日搵下
仲有冇正野介紹

勤美食左塔拉朵咋
森森燒肉好貴?

應該係一個二人餐 可能比起香港食多啲靚肉掛但真係唔算平
真心想要圖 加我TG

Takemehomez

做乜鳩要笑柒我

屌 1999

你三個都係咁

sorry

肩系巧sad

我成日屌7佢

做咩屌人地

一時時都幾好 唔好獨撚過份
我成日覺得自己弱聽 原來係佢講野細聲

我知道啦,不要那麼兇好不好

OMG 呢幾日搵下
仲有冇正野介紹

勤美食左塔拉朵咋
森森燒肉好貴?

應該係一個二人餐 可能比起香港食多啲靚肉掛但真係唔算平

黎到台中都食咁貴就唔抵

肩系巧sad

我成日屌7佢

做咩屌人地

一時時都幾好 唔好獨撚過份
我成日覺得自己弱聽 原來係佢講野細聲

我知道啦,不要那麼兇好不好

真係學唔到呢啲
真心想要圖 加我TG

Takemehomez

做乜鳩要笑柒我

屌 1999

你理解好差
不過可疑巴都好似唔明中文唔好唔怪你
真心想要圖 加我TG

Takemehomez

做乜鳩要笑柒我

屌 1999

你理解好差
不過可疑巴都好似唔明中文唔好唔怪你

我中文都好差
不過其他更加差咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞