★J慧中時間又到了!(204)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
曾志豪炒, 連個 貴花田都炒埋

曾志豪已向《立場》證實解僱消息屬實,另外亦有傳他的主持拍檔貴花田(陳寶玲)亦被解僱
https://www.instagram.com/p/CQQCvqDAUum/
港台變CCTV, 老貓冇所謂
老貓:最緊要有feet watch
陳茂波宣布今日(18/6)下午3點會見傳媒 交代派發5000元消費券詳情!
https://lih.kg/2579557

老貓:有5000收
支拜同普京會面之後,取得進一步講數條件,都話咗兩條撚屌冇共同利益唔想傾嘅話,點會咁撚痴線走去瑞士嗌交?只有支共咁on9,飛去9里咁遠阿拉斯加玩「戰螂」以為好型
老貓: buy more 死氣喉,can call G
明知唔夠鬥又因為政治正確唔肯求和

似十足明朝啲官怕比人笑秦檜唔同滿州人議和
唔會求和,睇吓G7同北約會議之後,出公告多次提到台海、香港、新疆之後,隔1、2日即時出動28架戰機騷擾台灣ADIZ,香港即搞蘋果日報,擺明剃西方國家眼眉表示唔怕圍毆,呢條撚屌包頂頸覺得自己可以力敵全世界,唔會讓步嘅

最終拳頭分勝負
佢又唔會傻到覺得自己夠打掛

不過同西方交惡死既咪又係改革開放幹部

維尼支持者咪又係駱惠寧嗰啲牛屎佬幹部
危機管理,唔惡化先可以進一步傾,估計普京會塔幾件俄佬黑客,交換支拜放條天然氣管起埋佢去德國。

今日俄佬表示願意同美帝再次會談,本嚟會議之前講冇聯合公佈,結果變有,會後表示互派番大使,兩條撚屌大家知對方要乜

俄佬根本唔想支共坐大,一戴一露係咁收前蘇聯加盟國家做𡃁,中亞地區進攻,直取莫斯科好易,同喺西歐攻入莫斯科兩件事

支共坐大,海參威點會唔搵俄佬要? 當俄佬經濟依賴支共之後就死得,普京冇咁on9
俄佬喺東歐守住克里米亞就算

烏克蘭已經係默認失地

歐洲跌咗嘅咪喺亞洲攞返
俄佬被美帝制裁之後,經濟好唔掂,跌出15名外,靠支共鬼都知被佢鏈春袋,俄佬國策打落水狗,家陣邊個係落水狗,懵嘅都知

其實呢條普京危害唔大,佢最高理想只係復興俄羅斯成為一線國家,得到尊重,並冇想控制世界,輸出意識形態,似沙俄時代沙皇,而非似蘇聯共匪

所以我判斷之後傾掂機會好大,何況搵賠償佢都要
美帝打支那

俄佬就可以BUY TIME

最好佢哋就兩敗俱傷
俄佬家陣四處兜售佢架SU-57,話有幾個東南亞國家有興趣同佢刁緊,冚家剷又冇講邊幾個,都唔知係咪作大嘅

烏克蘭就肯定咗買F16V取代SU27,米格29

SU57 俄佬YouTube 宣傳片

https://www.youtube.com/watch?v=tSysSai0kWw
俄佬軍事專家講,如支共同美帝南海開拖,佢估算美帝7小時全殲支共街坊軍
呢啲最新戰機,俄佬自稱話係「第五代」,即係匿縱戰機,唔輸F22, 都四處兜售,經濟好極有譜。唔賣冇錢搞第六代戰機

仲話因應客仔需要搞雙座位,支共多數唔會買,嫌貴兼自認奸20強過SU57,我睇買一個中隊嘅SU57,對付F22/35唔肯定得,對付支共嘅廢機綽綽有餘
如果有生之年見到中國滅亡

都算係見證歷史了
風險越來越高,隨時一個擦槍就火嚟料,因為美支條軍事熱線冇咗。雜種或會要終身帝制穩陣,搞第四次「台海危機」,呢鑊會唔會同第三次咁收得到手唔係一定,例如炮彈射入台灣領海之類,台灣導彈係會發射,佢大規模集結兵力美帝一定知,由於冇咗熱線電話,誤判機會有
支那喺台灣一定都擺咗唔少間諜

尤其是軍部咁多國民黨舊人

如果策反攪叛變都好大鑊

再加埋竹聯幫張安樂班撚屌

2010年4月,許歷農組織新同盟會退役將領參訪問團訪大陸,其中包括八位退役中將和七位退役少將,夏瀛洲參與其中,獲得國台辦主任王毅接見。同年5月,參與發起首屆中山黃埔兩岸情論壇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞